Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2008 - Anul XIII, nr. 55 (3736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bagaj valoros

Suceveancă, prinsă la vamă cu 3,5 kg de bijuterii din argint

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bagaje burduşite cu mărfuri de contrabandă. O suceveancă a fost depistată ieri dimineaţă de poliţiştii de frontieră din Vama Veche, judeţul Constanţa, cu peste 3,5 kg de bijuterii din material alb, cel mai probabil din argint.

Marfa era ascunsă în genţile pe care Daniela S., de 31 de ani, din municipiul Suceava le avea. În aceleaşi bagaje, poliţiştii de frontieră au mai găsit 199 de ceasuri, mărci diferite, care la prima vedere păreau a fi contrafăcute.

Suceveanca circula împreună cu un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Constanţa, şi se aflau într-un autocar care se întorcea din Turcia.

Cei doi au declarat că au cumpărat marfa de la mai multe magazine din Istanbul şi nu ştiau că era necesar să aibă documente de provenienţă asupra bijuteriilor şi ceasurilor.

Marfa descoperită în bagajele celor doi a fost reţinută în vederea confiscării, iar suceveanca şi amicul ei au fost sancţionaţi contravenţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveancă, prinsă la vamă cu 3,5 kg de bijuterii din argint.
 Vizualizări articol: 1713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Suceveancă, prinsă la vamă cu 3,5 kg de bijuterii din argint2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce descoperire! trimis de
( 6 mar 2008, 11:28:50
.......Dar cand o sa-i prindeti si pe cei ce aduc masini furate , sau bijuterii din mormintele profanate? D-le Neagu, a fost prinsa o amarata, si ai avut si tu 'materie prima" pt ziarul de astazi...
2.   DESCOPERIRE FFFF MARE/ trimis de
( 6 mar 2008, 12:29:40
Asa se intampla in tara noastra legea e pentru cei mici si prosti,mare descoperire/Dar cand prin vama trec masini cu tigari si droguri atunci nu vede nimeni,,,,,,pai iese banul nemuncit ,euro ,etc.La noi no sa fie niciodata dreptate ca mafia si crima organizata merg cap la cap.Poate peste putin timp o sa dam mana cu RUSI si cu PUTIN asta a mai ramas nu este cale de izbanda ?Sa traiasca PSD,,,PNL,,,,,PDL ,,,UDMR,,,PRM,,,si toti ca tare bine mai conduceti tara si traim ca in sanul lui ADAM ,bine si fara griji avem de toate ce pune pe masa ,,,,bravo voua sa o tineti tot asaaaaaaaaaaaaaaaaa ???
3.   Lehamitea trimis de
( 6 mar 2008, 13:52:27
Va laudati ca gaina babei din basmul "Pungutza cu doi bani"cand s-a ouat o margica.Prindeti marii afaceristi nu pe cei care vin din Turcia cu niste fleacuri de argint prost si care de-abia reusesc sa-l vanda ca sa faca un ban sa aiba din ce trai .Dar pe vamesi cine i-a controlat si pe politistii de frontiera ca sa vada cata spaga iau pe zi?
4.   CINE ESTE ELA??? trimis de
( 6 mar 2008, 17:36:48
ELA tipa care are magazinul de pe Marasesti ;I UMBLA PRIN TOATE INSTITUTIILE ORASULUI SI JUDETULUI SI PLASEAZA MARFA CU ACORDUL TACIT AL CONDUCERII INSTITUTIILOR???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă 4 porţii – 45 minute 300g mălai1 l apă200g brânză de burduf200g cârnaţi afumaţi200g smântânăsare Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit. Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale. ... Citeşte