Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2008 - Anul XIII, nr. 49 (3730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Enoriaşi la Poliţie

S-au răzbunat pe preot şi i-au distrus Peugeot-ul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii comunei Satu Mare încearcă să dea de urmele indivizilor care, în urmă cu câteva nopţi, au intrat în garajul preotului din satul Ţibeni şi s-au răzbunat pe maşina acestuia.

Valentin Puşcaşu, preot paroh al bisericii din Ţibeni, a venit la începutul acestei săptămâni la Poliţie şi a reclamat faptul că, în noaptea de duminică spre luni, persoane necunoscute au intrat în curtea casei parohiale, apoi în garaj şi i-au spart luneta autoturismului proprietate, un Peugeot-ul 206, achiziţionat recent  

Faţa bisericească le-a spus oamenilor legii că bănuieşte că cei care i-au distrus maşina au făcut acest lucru din răzbunare şi le-a mărturisit că-l suspectează pe unul dintre vecinii săi, cu care se află în conflict de mai multă vreme. Criminaliştii au ridicat câteva amprente de pe maşina preotului şi încearcă acum să dea de urma autorilor, fiind întocmit deja un dosar penal în care sunt vizate două infracţiuni, violare de domiciliu şi distrugere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au răzbunat pe preot şi i-au distrus Peugeot-ul.
 Vizualizări articol: 1969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
S-au răzbunat pe preot şi i-au distrus Peugeot-ul3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   POPII TESESC DACA N-AU MASINI trimis de
(28 feb 2008, 14:59:16
...STRAINE! DACA UN PARLIT DE POPA DINTR-UN SAT ARE PEUGEUT ,OARE MAFALDELE DE PRIN CONDUCEREA BOR CE FEL DE MASINI OR FI AVUT ? SARACII DE EI,CAT SUNT DE SMERITI SI DE NEVOIASI CA ABIA ISI MAI TARAIE ZILELE...DAR CUM SA NU AIBA DACA "PROSTIMEA" SARE LA CAP PERMANENT CU "PREASFINTELE" SPONSORIZARI !

LAS' CA PESTE CATVA TIMP ISI VA LUA PARINTELU' POATE UN "ALFA ROMEO", CA MASA PRIMESTE...
2.   Da cu parerea trimis de
(28 feb 2008, 15:08:36
Acu parintele are sansa de a ierta greseala aproapelui si de a se mantui astfel (si doar o data si nu 70 de ori cate 7).

Dar de !?

Teoria e teorie si practica e practica! In plus raiul din cer e ca cioara de pe gard.

Da-l in gatu' masii de creminal, nu-i asa preafericite parinte !?
3.   Raspuns trimis de
(28 feb 2008, 16:02:49
bine mai zici iuda. caci gura pacatosului adevar vorbeste
4.   A trimis de
(28 feb 2008, 17:11:56
Ba****lor,ce aveti cu popa? n-are voie omul sa aiba o masina?voi nu aveti masini?va****in gura de prosti ce sunteti

5.   Taxa trimis de
(28 feb 2008, 17:51:00
nu va faceti atatea griji enoriasi! mareste Sfintenia sa taxa la inmormantari... si isi scoate parleala! pana una alta dvs mai ducetii popii niste daruri.. etc. Dar din dar se face ... parcuri auto, vile, terenuri etc; mai pupatii si dreapta ca doar cu aia le cumpara pe toate. sau... le primeste?!
6.   A trimis de
(28 feb 2008, 18:08:36
ba soferule,decat sa scrii aici mai bine fa ce sti tu mai bine...o orgie cu ma-ta si tac-tu
6.1  RE: A trimis de
(28 feb 2008, 19:40:01
directie:)))))))))))) unchiului virgil......daca tot iubesti atat de mult biserica si... saracuti popi iatiiiiiiii frate cu tine si leagatiii de gat ......... prapastia vo arat eu:))))))))))))))))))
7.   .. trimis de
(28 feb 2008, 18:24:42
bai taranoi analfabet ce esti! te crezi tare smecher ca stii sa scrii... esti un taran coclit - lucru dovedit din felul civilizat in care stii sa scrii si sa vorbesti... daca discutam aici discutam noi. las-o pe mama in pace ****ti dumnezeii mati sa-ti fut! daca aflu cine esti, vin si iti iau gatu **** si ranitii mati. **** p*** in neamul tau de curva imbacsita care semeni cu mata aia betiva si curva de se regula cu jumate de sat pe noapte! crezi ca numai tu stii sa scrii tampenii? bai rahat cu ochi, esti o taratura a societatii, esti un retardat care a invatat sa scrie la calculator, **** p*** in aproapele tau!
7.1  RE: .. trimis de
(28 feb 2008, 19:46:40
Doamne iarta/i ca nu stiu ce zic...e astenia de primavara...
8.   Off trimis de
(28 feb 2008, 19:49:14
nene SOFERU....tocmai ai demonstrat ca nu esti cu nimik mai bun sau mai civilizat decat Virgil...in loc sa discutati probleme ain sine nu faceti altceva decat sa va jigniti si sa aratati cat de porcos puteti vorbi....rusinica!!!
9.   Sectarii ! trimis de
(28 feb 2008, 22:46:53
..lupii in piele de miel sunt autorii!..tot ei prada bisericile ortodoxe sau desacreaza cruci!SATANIST=SECTAR !
10.   A trimis de
(29 feb 2008, 01:43:56
Soferule! uiye,iti dau adresa mea..locuiesc la ma-ta in sifonier .de acolo am vazut orgiile voastre.
11.   Pt virgil trimis de
(29 feb 2008, 02:54:49
sa te reguleze dracu in partea dorsala! **** mati de kkcios! du-te in organul mati de reproducere cu popii tai cu tot. ca la cat de cu..va e mata incapeti toti! Ce te tot dai huta de coa..ele mele? nu incapi de mine? fiecare are dreptul sa comenteze.. daca tu gandesti ca un vacar asta nu inseamna ca toti is niste boi ca tine! iesi in p..a mea ca nu are rost sa ma enervez cu un vacar!
11.1  RE: Pt virgil trimis de
(29 feb 2008, 10:51:15
asta numesc eu un sofer in toata puterea cuvantului. bravo!!! faci cinste breslei tale. asta dovedeste inca o data daca mai era necesar ca soferii sunt o specie aparte si nu pe cale de disparitie cum ar crede si ar spera unii, ci intr-o continua expansiune riscand sa devina majoritari si sa ne domine. mai grav e ca unii dintre ei au ajuns in structurile superioare ale parlamentului de unde-si dau cu parerea si voteaza legi pt romanica.
12.   Nu e cazul sa va certati!!! trimis de
(29 feb 2008, 16:02:12
Uite eu il cunosc pe preotul de la Tibeni,e un om mai ........si daca nu ma insel anul trecut a fost dat la protv ca a agresat un satean dar stiti voi vorba aia "Fa ce zice popa nu ce face "....Si ca cineva i`a spart masina nu a facut bine pt ca razbunarea nu`i un lucru bun,nu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci 4 porţii - 40 minute 450g ciuperci 2 linguri ulei de măsline1 ceapă300ml lapte 850ml supă de legume8 felii de pâine de secară sau neagră50g unt topit2 căţei de usturoi75g caşcaval ras± sare, piper ... Citeşte