Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2008 - Anul XIII, nr. 49 (3730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aprecieri

Liberalii susţin că proiectul de reabilitare a străzii Cernăuţi este incomplet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Sucevei Angela Zarojanu a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că proiectul de hotărâre de Consiliu Local prin care ar trebui să fie aprobate lucrările de reabilitare a străzii Cernăuţi este incomplet.

Zarojanu, care este şi preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Suceava, a precizat că proiectul respectiv nu conţine o detaliere a lucrărilor ce urmează a fi executate sau a sumelor care urmează a fi folosite pe fiecare tip de lucrare în parte.

„Este unul din proiectele principale cu care noi, liberalii, am venit în faţa cetăţenilor şi din acest motiv sunt bucuroasă că în cele din urmă avem toate documentele necesare pentru a putea aproba acest proiect de hotărâre. Cu toate acestea, va trebui să discutăm mai mult pe marginea indicatorilor tehnico-economici pentru repararea acestei străzi, care sunt foarte mari, fără a exista o detaliere pe etape”, a declarat viceprimarul Sucevei.

Angela Zarojanu a spus că, în actuala formă de prezentare a indicatorilor economici, nu se cunoaşte exact care vor fi sumele ce urmează a fi folosite pentru fiecare tip de lucrare, respectiv canalizarea pluvială, refacerea sistemului rutier, terasamente, amplasarea bordurilor etc.

Ea a precizat că va consulta consilierii locali ai PNL Suceava astfel încât proiectul să fie completat cu detalierea exactă a lucrărilor şi a sumelor necesare pentru fiecare etapă.

Mai mult, viceprimarul Sucevei a spus că în condiţiile în care lucrările de reabilitare a străzii Cernăuţi sunt programate a se realiza pe o perioadă de 14 luni, este necesară şi o prezentare a împărţirii fondurilor ce urmează a se folosi în anul 2008, respectiv în 2009.

„Noi trebuie să aprobăm alocarea a aproximativ 160 de miliarde de lei vechi, fără a şti exact cum vor fi folosiţi. Şi din acest motiv vrem să facem noi o detaliere pentru fiecare lucrare în parte”, a mai spus Angela Zarojanu.

 

Steiciuc susţine că reabilitarea străzii Cernăuţi ar putea fi făcută cu fonduri de la Guvern

Pe de altă parte, consilierul local PNL Mihai Steiciuc a declarat că reabilitarea străzii Cernăuţi poate fi realizată şi cu fonduri de la Ministerul Transporturilor.

În opinia lui Steiciuc, administraţia suceveană ar trebui să finanţeze lucrările pentru înlocuirea reţelelor de utilităţi de pe această stradă, urmând ca pentru finalizarea investiţiei să se solicite fonduri guvernamentale.

„Apreciem grija domnului primar pentru a avea şi o variantă în care să rezolvăm această problemă cu banii primăriei, dar în primul rând trebuie să încercăm să o rezolvăm cu banii de la Ministerul Transporturilor. Mai ales că această stradă este şi parte din E 85”, a spus consilierul local liberal.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii susţin că proiectul de reabilitare a străzii Cernăuţi este incomplet.
 Vizualizări articol: 1032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii susţin că proiectul de reabilitare a străzii Cernăuţi este incomplet0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci 4 porţii - 40 minute 450g ciuperci 2 linguri ulei de măsline1 ceapă300ml lapte 850ml supă de legume8 felii de pâine de secară sau neagră50g unt topit2 căţei de usturoi75g caşcaval ras± sare, piper ... Citeşte