Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Gavril Mîrza le dă întâlnire primarilor din Suceava şi Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Suceava, Gavril Mîrza, îi invită pe primarii localităţilor Suceava şi Şcheia, Ion Lungu, respectiv Vasile Andriciuc, la o întâlnire în trei pentru a limpezi problema reabilitării drumului din Şcheia, pe care cei doi o aruncă în cârca administraţiei judeţene.

„Vrem să ne întâlnim şi să limpezim lucrurile, pentru că aruncatul pisicii din curte în curte nu îmbunătăţeşte starea de circulaţie pe drum. Înţeleg că vor să-şi tragă capital politic, dar nu e corect să şi-l facă pe necunoaşterea faptului că au responsabilităţi în administrare şi o ţin înainte de săptămâni, în loc să intervină şi să rezolve problema. Sigur, Consiliul Judeţean are suficiente necazuri cu drumurile în tot judeţul, dar acolo unde administrator este altcineva, nu poţi să intervii. Pentru clarificare îi invit la discuţii pe documente”, a declarat Mîrza, care a constatat că toţi şi-au făcut o pasiune din drumul de la Şcheia.

Preşedintele Consiliului Judeţean a explicat că porţiunile de drum din Şcheia care sunt în stare proastă se află în administrarea celor de la drumuri naţionale, ale primăriilor din Şcheia şi Suceava, Consiliul Judeţean neavând competenţa de interveni pentru reparaţii.

Mîrza a arătat că porţiunea de drum judeţean de la staţia Peco din Şcheia până la Cimitir, însemnând circa 800 de metri, a fost transferată, prin protocol, de la Consiliul Judeţean Primăriei Suceava pentru a putea realiza aducţiunea de apă de Berchişeşti în cartierul Burdujeni. „Fiindcă se făceau lucrări de alimentare cu apă, municipiul Suceava a solicitat să-l dăm în administrare. I l-am dat, au făcut lucrările şi conform procesului verbal el nu poate fi predat înapoi până nu expiră termenul de garanţie a lucrărilor de alimentare cu apă, deci încă doi ani după execuţia lucrărilor. Or, Consiliul Judeţean nu poate interveni să repare această porţiune de drum”, a spus Mîrza.

Mîrza a adăugat că tot Primăria Suceava este cea care ar trebui să aibă grijă de porţiunea de drum de sub pasarela de cale ferată de la Iţcani şi până la fostul obor din Şcheia. Primăria Şcheia are în administrare, potrivit documentelor lui Mîrza, porţiunea de drum de la fostul obor până la Cimitir.

În sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean a sărit şi consilierul judeţean Corneliu Popovici, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD. „Primarul Ion Lungu minte în mod repetat referitor la mult discutatul drum de la Şcheia. În loc să-şi achite atribuţiunile care le revin, atât primarul comunei Şcheia, cât şi primarul Sucevei preferă să arunce pisica în curtea PSD sau a Consiliului Judeţean şi să invoce fel de fel de scuze. Ar trebui să-şi ceară scuze miilor de suceveni care zilnic îşi rup maşinile prin gropile din acest tronson de drum şi, până una alta, ar trebui să se preocupe să-l aducă la standardul care ar trebui să arate un drum în zilele noastre.”, a spus Popovici.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gavril Mîrza le dă întâlnire primarilor din Suceava şi Şcheia.
 Vizualizări articol: 989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gavril Mîrza le dă întâlnire primarilor din Suceava şi Şcheia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai cu dricu... trimis de
( 4 feb 2008, 11:56:25
Tov. Popovici, ce dracu' �n sf�rsit ai ajuns si tu cu dricul tau VW pe drumul de la Scheia si ti l-ai rupt ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte