Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Olimpiada naţională „Istorie şi societate în dimensiuni virtuale” începe azi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” din Suceava este de astăzi gazda olimpiadei naţionale „Istorie şi Societate în dimensiuni virtuale”.

Concursul este trecut în calendarul MEdCT şi organizat de IŞJ şi Colegiul de Informatică, în parteneriat cu Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Olimpiada naţională de Istorie şi Societate în dimensiuni virtuale se va desfăşura în perioada 4-7 februarie 2008, iar la concurs vor participa 65 de candidaţi, din 35 de judeţe ale ţării.

Din judeţul Suceava vor participa doi elevi de la Colegiul de Informatică, un elev de la Colegiul „Mihai Eminescu” şi un elev de la Colegiul „Ştefan cel Mare”.

Preşedintele comisiei este profesorul universitar Radu Pentiuc, de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

În cadrul competiţiei elevii trebuie să prezinte o lucrare în format electronic, având conţinut de istorie sau socio-umane.

La olimpiada de mâine este înregistrată şi o situaţie neobişnuită. Un elev de clasa a XII-a din judeţul Arad a solicitat Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului să i se aprobe să susţină competiţia on-line, prin intermediul unei camere web. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Suceava, Laura Hacman, a declarat că „elevul este nedeplasabil, însă doreşte să participe la competiţie”.

Aceasta a mai precizat că metodologia de concurs nu precizează modul de desfăşurare a olimpiadei în asemenea condiţii speciale, motiv pentru care elevul a solicitat şi a primit aprobare de la MEdCT pentru a da concursul de acasă, prin intermediul unei camere web.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ, Laura Hacman a declarat că „elevul va intra în direct cu comisia de examen şi va prezenta lucrarea, şi anume o pagină web”.

La acelaşi concurs naţional, un alt elev a solicitat condiţii speciale de cazare, pentru el şi un însoţitor, deoarece acesta se află imobilizat într-un cărucior cu rotile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olimpiada naţională „Istorie şi societate în dimensiuni virtuale” începe azi la Suceava.
 Vizualizări articol: 1386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olimpiada naţională „Istorie şi societate în dimensiuni virtuale” începe azi la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Succes trimis de
( 4 feb 2008, 16:33:44
Este un concurs interesant,cu participanti de valoare,cu lucrari inedite.As sugera publicarea tuturor lucrarilor elevilor.Stiu ca nu-i usor ,dar nu imposibil,iar daca doamna Hacman mai are timp si pentru asa ceva, sigur iese ceva bun.SUCCES TUTUROR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte