Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De la şcoală, la Poliţie

Bătut şi tâlhărit în plină stradă de trei elevi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce, zilele trecute, poliţiştii fălticeneni au reuşit să pună mâna pe trei minori care urmăreau persoane în stare de ebrietate şi le tâlhăreau, un alt caz similar s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute.

Deşi poliţiştii se aşteptau să fie unii şi aceeaşi autori, tâlharii au fost identificaţi în persoana altor trei minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, toţi elevi ai unor unităţi de învăţământ din Fălticeni.

Joia trecută, în jurul orei 21:30, Dumitru T., în vârstă de 58 de ani, din municipiul Fălticeni, a sunat la Poliţie şi a reclamat faptul că, în aceeaşi seară, în timp ce se îndrepta spre casă, a fost tâlhărit de mai mulţi adolescenţi.

Bărbatul le-a mărturisit oamenilor legii că se afla în stare de ebrietate şi că, în momentul în care a ajuns în faţa blocului unde locuieşte, pe strada „Maior Ioan”, a fost înconjurat de mai mulţi tineri, care l-au trântit la pământ, l-au lovit cu pumnii şi picioarele în zona feţei, după care l-au controlat prin buzunare şi i-au luat un telefon mobil şi un portofel în care avea suma de 15 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că tâlharii lui Dumitru T. sunt minorii V.G., O.S., de 16 ani, şi L.R. de 15 ani, toţi din municipiul Fălticeni.

„Autorii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătut şi tâlhărit în plină stradă de trei elevi.
 Vizualizări articol: 1333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bătut şi tâlhărit în plină stradă de trei elevi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La "facultate" trimis de
( 4 feb 2008, 13:16:11
.. democratzia .. totzi care procedeaza asa.. nu le trebuie emenzi sau altceva.. cateva luni la celula la BOTOSANI!
2.   PEDEPSE trimis de
( 4 feb 2008, 14:27:50
SA FIE PEDEPSITI FARA PIC DE MILA ,ACESTI INFRACTORI INDOLENTI.
3.   BRAVO MAH SUCCES trimis de
( 4 feb 2008, 22:44:23
bah numai lati batut si iat furat telu si banii,eu il luam la un subsol si il taiam bucati faceam frptura din el,mm de politai,k politia din ziua de azi is killerii oamenilor,rapenii ,dupa ce bat ei copiii ei sa nu fie batuti ,ce ziceti astias politisti ,rapenii drak de fraeri de politisti
4.   Succes mai copii sa mai aud de voi dar nu aici trimis de
( 4 feb 2008, 22:55:29
Ba copii mai vam mai zis mai furati dar cu cap cca uite gaborii va incoltesc,sunteti hoti prost ,vam mai spus sa nu va mai dati in spectacol dupa ce furati,si sami aduci mai datoria pe care mio datorai inainte de al talhari pe ala

va POOOOOOPA TATA
5.   HAI LA FURAT trimis de
( 4 feb 2008, 22:58:49
FURATI MAH ca in romania nai cum sa traiesti,furatul e la baza,si sa va mai spun ceva ,aici in romania HOTUL striga HOTU'

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte