Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2008 - Anul XIII, nr. 19 (3700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Şeful APIA Suceava renunţă la postul de director

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Suceava va avea un nou director începând cu 1 februarie. În urmă cu o săptămână, actualul şef, Neculai Perju, a trimis conducerii centrale a APIA o cerere de trecere pe un post de conducere inferior, invocând probleme de ordin personal.

După cum am aflat de la Mădălina Moraru, de la Biroul de Presă al APIA, cererea directorului de la Suceava a fost analizată şi aprobată, noul şef urmând să-l înlocuiască pe Neculai Perju în prima zi a lunii viitoare.

Va fi vorba de un director interimar, care va ocupa postul până la organizarea unui concurs pentru ocuparea definitivă a acestei funcţii.

 

Rămâne şef

Încă director al Agenţiei de Plăţi Suceava, Perju susţine că nu a fost împins de la spate să facă pasul înapoi.

„Este o decizie legată de probleme personale, volumul de muncă în cadrul agenţiei de la Suceava fiind imens, dublu faţă de alte agenţii din ţară. Şi în vara anului trecut, pe fondul unor probleme de sănătate, am dorit să renunţ, însă am amânat momentul”, ne-a declarat acesta.

Conform unor zvonuri, directorul ar fi întocmit această cerere pentru a nu fi dat afară de conducerea centrală, nemulţumită de activitatea sa. Ca argument pentru a infirma aceste zvonuri, Perju a făcut referire la un recent control la care a fost supusă agenţia, în urma căruia a obţinut calificativul „foarte bine”.

Acesta va rămâne în sistem, urmând a fi şef al Serviciului controale pe teren în cadrul APIA Suceava.

 

Toate subvenţiile,  prin APIA 

Înfiinţată pe 1 martie 2005, Agenţia de Plăţi Suceava are rolul de a derula toate subvenţiile destinate agricultorilor. Mari probleme, ca peste tot în ţară, se înregistrează în privinţa stabilirii listelor cu ţăranii care vor beneficia de subvenţii pentru terenurile agricole de la UE.

Pentru că suprafeţele declarate în hârtii de ţărani sunt mai mari decât cele existente în realitate, echipele de control ale agenţiei continuă şi astăzi să măsoare suprafeţele pentru care s-ar putea obţine subvenţii.    

În vârstă de 50 de ani, Neculai Perju, membru PNL,  a condus Agenţia de Plăţi Suceava încă de la 1 martie 2005, când aceasta s-a înfiinţat.

Printre altele, acesta a mai lucrat ca inginer horticultor, inspector vitivinificaţie în cadrul Direcţiei Agricole Suceava şi a fost viceprimar al comunei Rădăşeni din 2000 până în 2004.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful APIA Suceava renunţă la postul de director.
 Vizualizări articol: 926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Şeful APIA Suceava renunţă la postul de director1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BUFONUL trimis de
(24 ian 2008, 12:42:32
FLUTUR CE ASTEPI ,IESE BANUL SI DE AICI AVETI NEVOI IN CAMPANIE
2.   Subventii trimis de
(24 ian 2008, 15:27:12
Daca a angajat specialisti care nu au nici o tangenta cu agricultura, acum se vad rezultatele, fiind fortat sa-si dea demisia,iar noul director va fi tot numit politic....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare de ouă cu crenvurşti 6 porţii - 45 minute 8 ouă10 crenvurşti3 cepe1 ardei gras4-5 roşii1 morcov100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Tocaţi mărunt ceapa şi morcovul şi căliţi-le în 50ml ulei, 10 minute. Adăugaţi crenvurştii tăiaţi în felii... Citeşte