Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2008 - Anul XIII, nr. 19 (3700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aprecieri

Liberalii susţin că PD-L practică „ecarisajul politic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Vasile Mocanu, consideră că PD-L practică „ecarisajul politic”, prin acţiunile reprezentanţilor acestui partid de racolare de noi membri de la celelalte formaţiuni politice. Mocanu a precizat că din acest punct de vedere acţiunile democrat liberalilor sunt pozitive, în condiţiile în care în PD-L vor ajunge toţi cei cu vocaţie de trădători.

„Cei care pleacă şi sunt trădători aşa vor merge şi mai departe. Iar asta înseamnă că în PNL vor rămâne doar liberali veritabili, fără trădători”, a declarat liderul liberal sucevean.

El a exemplificat cu plecarea din PNL în PD-L a directorului Grupului Şcolar Nr. 1, Ovidiu Arganisciuc, considerând că această „trădare” nu îi va afecta pe liberali.

Pe de altă parte, Vasile Mocanu a precizat că în momentul de faţă PNL este singurul partid în jurul căruia se poate constitui un pol al luptei pentru păstrarea democraţiei în România.

 

PNL este „condamnat” să apere democraţia

În opinia lui Mocanu, PNL este „condamnat” să apere democraţia, precizând că unul dintre cele mai mari pericole pentru România îl constituie preluarea puterii de către „tandemul” PD-L – Traian Băsescu.

„Dacă analizăm bine, degringolada creată în instituţiile statului conduse de membri PD, actuali PD-L, precum şi problemele create de acest partid şi de preşedintele României Traian Băsescu când încă sunt minoritari, ne putem imagina, şi Doamne fereşte de aşa ceva, ce s-ar întâmpla dacă PD-L şi vârful de lance Traian Băsescu ar fi majoritari. Iar PNL este singurul partid care se află între cele două forţe desprinse din FSN şi care trebuie să lupte să garanteze democraţia. Nu este uşor, pentru că sunt manipulări de toate felurile”, a declarat Vasile Mocanu.

Vicepreşedintele PNL Suceava a adăugat că în prezent mai sunt o serie de politicieni care încearcă să manipuleze populaţia României.

„Ceea ce nu iau aceşti politicieni în calcul este că mentalitatea românilor s-a schimbat. Şi cu toate acestea, ei cred în continuare că poporul român este o masă de manevră”, a încheiat Vasile Mocanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii susţin că PD-L practică „ecarisajul politic”.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii susţin că PD-L practică „ecarisajul politic”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa mori de ras, din dragoste de PNL trimis de
(24 ian 2008, 14:20:55
Mai mocane! Esti diliu rau de tot!

ce democratie sa aparati voi?

aia lu' patriciu, dator la bugetul de stat cu 600 de mil de euro?

democratia lui tibi prodan care a vandut orfani la kilogram?

sau a lu' lungu, care s-a ales singur shefu' partidului.

sau poate, gangav oparit, vrei sa tremuri, cu genunchii la gura, la campulung, in blocurile de exterminare ale lui gabi serban?

poate doresti sa aperi democratia originala a tembelului de primar din falticeni, ca nici nu stiu cum il mai cheama?

apara democratia, mai intai, la tine-n casa, demagog pervers. oops! asta-i pleonasm?

2.   PENTRU Moriss trimis de
(24 ian 2008, 21:33:16
Bai Moriss! E clar ca esti o "laba". Mai e clar ca ai fost un copil ascultator, care de mic iti trageai o "laba" scurta ca sa-ti imaginezi ca esti tare. Da, tare de cap. Ceea ce spui demonstreaza ca esti esti un frustat, un caraghios care sta ca motanul si cand se afla singur in fata calculatorului devii puternic, smecher chiar dur. Dar uiti ceva fundamental. ESTI O "LABA" !! SI ASTA ITI OCUPA TOT TIMPUL!!

Pa. Apropo, azi ai facut o "laba " scurta. Lasa ca si maine e o zi. Pregateste-ti mana!
3.   PT MORISS trimis de
(24 ian 2008, 21:47:35
SI EU SUNT FACUT TOT DIN LABA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare de ouă cu crenvurşti 6 porţii - 45 minute 8 ouă10 crenvurşti3 cepe1 ardei gras4-5 roşii1 morcov100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Tocaţi mărunt ceapa şi morcovul şi căliţi-le în 50ml ulei, 10 minute. Adăugaţi crenvurştii tăiaţi în felii... Citeşte