Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2008 - Anul XIII, nr. 19 (3700)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Comando împotriva transportatorilor ilegali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia din Suceava a Autorităţii Rutiere Române urmează să întocmească un program de acţiuni, în care să fie incluse instituţiile cu atribuţii de control, în vederea eradicării transportului ilegal de persoane.

Propunerea vine din partea prefectului Orest Onofrei, care a participat ieri la o întâlnire cu reprezentanţii instituţiilor care pot dispune măsuri în vederea combaterii pirateriei în transportul rutier, respectiv ARR, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Suceava, R.A.R., Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Garda Financiară, Inspectoratul teritorial de Muncă, precum şi cele două secţii judeţene ale Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, Suceava şi Câmpulung Moldovenesc.

Prefectul Orest Onofrei a recomandat ca, în situaţia în care una dintre aceste instituţii depistează o ilegalitate la un transportator de persoane, să sesizeze şi celelalte instituţii cu atribuţii de control, în vederea efectuării verificărilor şi luarea măsurilor impuse de prevederile legale.

„În urma discuţiilor purtate am propus ca cei de la Agenţia din Suceava a ARR să întocmească, în colaborare cu celelalte instituţii, un proiect de protocol care să cuprindă un program de acţiuni şi măsuri ce au ca scop eradicarea fenomenului de piraterie în domeniul transportului”, a declarat Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comando împotriva transportatorilor ilegali.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comando împotriva transportatorilor ilegali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Microbuzul mortzii trimis de
(24 ian 2008, 12:49:43
de ce nu facetzi un control shi pe ruta Falticeni-Boroaia sa vedetzi acolo cum sunt transportatzi elevii care invatza la Falticeni mai ales intre orele 12 si 14 ne baga in microbuz cate 28 stam in picioare , nu ne dau bilete pt ca spun ca nu au , stam unii in bratze la altii E DEZASTRU !! cand este control la Dumbravitza soferul ocoleshte shi o ia pe ruta ocolitoare Fantana Mare . Seara pe la ora 19. in momentul in care shoferul se apropie de punctul de control al politzishtilor stinge toate luminile din mashina pt a nu vedea cate persoane VA ROG FACETZI ORDINE CA NU SE MAI POATE E DEZASTRU !
2.   Hotie peste tot trimis de
(24 ian 2008, 13:15:23
Dar transportul din municipiul Suceava fara bilete cum se numeste???!!!!oare chiar nu mai controleaza nimeni pe soferii de pe maxitaxi din Suceava care nu mai dau nici un bilet pe traseu? ori sunt toti mana in mana??cand am sa constat altfel ,promit ca am sa va anunt. De ce nu obligati pe taximetristi sa aiba ecusoane ,sa aiba afisata in microbuz firma de care apartin si un nr.de telefon unde sa se poata sesiza unele nereguli care apar in transportul local.In fond este un serviciu pentru care eu platesc....
3.   TEROARE trimis de
(24 ian 2008, 13:27:55
DOMNILOR CARE SANTETI ABILITATI PENTRU ACEASTA PROBLEMA VA ROG FACETI CEVA SI CU ACESTI PIRATI CARE CARA OAMENI IN CONDITII INUMANE LA MOARA , CATE 5, 6 PERSOANE INTR-O AMARATA DE DACIE CAREIA I SE DESCHID USILE DIN MERS NU AU SISTEM DE FRANARE CORESPUNZATOR SI RISCAM SA NE OMOARE INTR-O ZI , DACA VRETI EU VA POT DA SI NUMELE ACESTOR PIRATI SI CASETE VIDEO CU EI DACA VOI NU SANTETI IN STARE SA-I ELIMINATI SI SA PUNETI UN MIJLOC DE TRANSPORT DE PERSOANE CORECT CARE SA DUCA LUMEA DE LA UN CAPAT DE RUTA LA CELALALT SI LA UN PRET ACCEPTABIL, MENTIONEZ CA ACESTI PIRATI FAC DOAR RUTA DE LA MOTOVELO LA PRIMARIA DIN MOARA CONTRA SUMEI DE 20.000 LEI VECHI , IAR DACA VREI SA MERGI PANA IN CAPATUL SATULUI TREBUIE SA MERGI PE JOS INCA 4, 5 KM. SAU DACA ASTEPTI LA INTRARE IN MOARA SA TE IA VRE-UN NEMERNIC RISTI SA ASTEPTI SI CATEVA ORE BUNE , FIND-CA VIN TICSITI DIN SAT SI NU TE MAI IAU DECAT IN PORTBAGAJ , VA ROG FACETI CEVA CA AVEM COPII LA SCOALA IN SUCEAVA SI NE-AM SATURAT .
3.1  RE: TEROARE trimis de
(24 ian 2008, 19:02:18
HAI SA-SPUNEM SA-I STIE LUMEA:POSTEUCA,LINU MAFIOTU,CURIC,IONICA GRIGORUT,GHEORGHITA STROESTEAN,VASILE BATRINIUC,DAN,DORU BLINDU,TOTI INCARCA MASINILE DIN FATA PRIMARIEI SI POLITIEI SI NIMENI NU-I VEDE CA FAC CURSE ILEGALE,DA NICI LA MOTOVELO NU-I VEDE NIMENI.SI AUTOBUZELE S-AU SCOS CA N-AU RENTABILITATE NU INTELEG CE FACE BENGOSU MACAR ACUM IN CAMPANIE AR TREBUI SA REZOLVE ACEASTA PROBLEMA DACA MAI VREA ODATA PRIMAR.

4.   REVIN trimis de
(24 ian 2008, 13:38:09
DEASEMENI TIN SA VA MENTIONEZ SA NU VA ASTEPTATI SA FACA CEVA POLITIA DIN MOARA SAU PRIMARUL, CACI SANT MANA IN MANA CU EI , UNU ESTE NASUL PRIMARULUI , ALTUL ESTE FINUL , ALTUL ESTE VECIN SI POT SA CONTINUI LA NESFARSIT LISTA CU ACESTI PIRATI , CHIAR MA INTREBAM INTR-O ZI DAR PROFESORII SI INVATATORII NU AU PROBLEME , CUM FAC EI NAVETA LA SCOALA NEAVAND UN MIJLOC DE TRANSPORT LA ORE REGULATE , SI INCA CEVA , DACA TE PRINDE O ORA MAI TARZIE PRIN ORAS NU MAI AI CU CE MERGE ACASA , CA PIRATII SANT SI FOARTE LENESI SI-I IA SOMNUL DE ATATA MUNCA , RUSINE SA VA FIE DACA NU REZOLVATI PROBLEMA ACEASTA.
5.   SUCEVEAN trimis de
(24 ian 2008, 14:25:48
Iarna iti cumperi un caine Huscky si il pui la sanie iar vara il pui sa traga la carutul pt. butelie si ai rezolvat problema. Sau cred ca esti un concurent pirat de-a celor amintiti si vrei sa scapi de concurenta.
6.   Pentru GYGEL trimis de
(24 ian 2008, 16:09:16
Bai GYGY sa stii ca ai multe idei , dar stii cum se numesc acestia cu idei multe? .............bravo ai ghicit.
7.   Piraterie trimis de
(25 ian 2008, 10:33:55
daca vor sa descopere piratii arr ar trebui sa inceapa de sub nasul lor unde taximetristii pirati fac curse spe bosanci,asta daca nu cumva se saluta inainte de a ajunge la servici.

la ocazii spre botosani pietonii merg pe strada ca sunt peste 50 de masini.

bafta la bani baieti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mâncare de ouă cu crenvurşti 6 porţii - 45 minute 8 ouă10 crenvurşti3 cepe1 ardei gras4-5 roşii1 morcov100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Tocaţi mărunt ceapa şi morcovul şi căliţi-le în 50ml ulei, 10 minute. Adăugaţi crenvurştii tăiaţi în felii... Citeşte