Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anul trecut

Toate dosarele penale întocmite piraţilor, infirmate de procurori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muncă în zadar. Toate cele 30 de dosare penale întocmite anul trecut pe numele indivizilor prinşi efectuând transport de persoane fără acte legale nu au avut finalitate, procurorii care le-au instrumentat dând soluţie de neîncepere a urmăririi penale.

După cum a arătat Iulian Angheluş, şeful Agenţiei Rutiere Suceava, în toate cazurile problemele au fost aceleaşi.

Martorii, călătorii aflaţi în maşini, au refuzat să recunoască faptul că au fost luaţi la ocazie, toţi declarându-se cunoştinţe ale şoferilor.

În plus, fiind vorba de prejudicii mici, (în general cei cercetaţi au fost din categoria piraţilor care folosesc la curse autoturismele proprietate personală, unde nu încap mai mult de patru călători), nici nu s-a pus problema trimiterii lor în judecată.

„Este frustrant să nu ai ce să le faci acestor oameni, să munceşti în zadar. De aceea nici nu întocmim foarte multe dosare penale, finalitatea lor fiind, după cum s-a văzut în cazul acestor dosare, inexistentă”, a declarat şeful Agenţiei Rutiere Suceava, subliniind că acţiunile de control continuă, în ideea de a-i alunga pe piraţi măcar pentru câteva zile din zonele în care îşi fac veacul.

 

Piraţii, peste tot în judeţ

Pirateria în transportul persoanelor a devenit un fenomen alarmant în Suceava. Se manifestă în zonele de ieşire din oraşe şi municipii, spre comunele limitrofe, dar şi pe trasee mai lungi, de genul Suceava - Gura Humorului, Suceava – Fălticeni, etc.        

Sutele de oameni care călătoresc zilnic cu piraţii se expun la riscuri foarte mari. Şoferii care îi transportă nu sunt atestaţi ori controlaţi psihologic, iar de multe ori starea tehnică a maşinilor lor este deosebit de precară.

Bineînţeles, de asigurare de persoane ori pentru bagaje în caz de accident nici măcar nu poate fi vorba.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toate dosarele penale întocmite piraţilor, infirmate de procurori.
 Vizualizări articol: 1868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Toate dosarele penale întocmite piraţilor, infirmate de procurori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu i asa .. trimis de
(16 ian 2008, 11:19:32
frustrant e faptul ca se face transport cu microbuze mari atat intern cat si extern de fel si fel de persoane care ajung si in portugalia si nimeni nu se ia de ei , nu amaratii astia care duc pana la Humor 4 oameni sa aiba de paine la copii

ca de bine nu stau ei in frig sa vina 4 clienti ...sa i duca la Humor sau Falticeni

2.   Dosare penale pira'i trimis de
(16 ian 2008, 12:17:32
}ntradevar aveti dreptate dar va �nterb cei de la autoritatea rutiera ce au facut sau ce fac pentu �mbunatatirea conditii,lor de tarfic pentru cetateni. Platim atatea taxe si beneficiaza altii de banii nostri. Propun ca toate taxele achitate sa fie folosite la fiecare judet dupa cum se aduna . Noi cu totii platim taxe iar banii mer la altii pentru constructii de autostrazi unde unii dintre noi poate nu ajungem niciodata. Nu reusim sa acoperim doar cateva gropi.
3.   Dosare pentru pira trimis de
(16 ian 2008, 12:29:13
lasati oamenii sa faca un banut ca mare cistig nu au traiesc din cistigul putin pe carel fac si stau ore in sir pentru a face o cursa ars luativa de altele mai grave transportul de persoane ce depasesc 8 locuri.
4.   Anghelus,adevarat penis captivus trimis de
(16 ian 2008, 13:45:15
Anghelus,ai gasit-o pe Elodia!Asta era...pirateria ne mananca...de asta traim cum traim in Romania!Dupa mintea ta,un om,fara serviciu,al carui unic bun este o amarata de masina,care poate mai are si doi-trei copii pe acasa,ar trebui sa stea,placid,sa astepte moartea prin infometare!Asta este bunastarea pe care ne-o trambiteaza liberalii!Aia mari trebuie protejati,aia mici,fu..ti...De cate ori ai incercat,liberalule,sa iei cu tine doi politisti si sa verifici de care marfa de contrabanda cara autocarele Atlassib-ului pe ruta Suceava-Bucuresti,in timp ce pentru calatori nu este loc pentru bagaje?Stiu,nu-i treaba ta...Incoruptibilii de la ARR...Fostul director Gheorghe Petrescu a intrat amarastean si a iesit dupa trei ani cu cabana de vacanta,masina Audi A6,basca firma Darex!Tu stai si monitorizezi niste amarati care se descurca si ei cum pot.Vezi,ca s-ar putea sa se invarta lucrurile de asa maniera,sa te vad peste doi ani,in colt la Maraton,intreband:Humor?Campul
5.   Pentru Monitorul trimis de
(16 ian 2008, 13:55:56
Am o intrebare si pentru voi,stimata echipa redactionala:chiar nu mai aveti ce sa scrieti?Zi de zi ne retineti atentia cu cate un articol referitor la spasmurile cerebrale ale lui Iulian Anghelus.Cel mai mare blestem cazut pe capul acestui popor este acela ca numirile in functiile de conducere ale institutiilor care afecteaza direct populatia se fac exclusiv pe criterii politice.Cazul lui Anghelus...daca s-a priceput sa care lazi de bere pe la magazine,inseamna ca musai trebuie sa faca o cariera in transporturi...omul potrivit la locul potrivit!Cu conditia sa fie membru PNL!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte