Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 ian 2008 - Anul XIII, nr. 2 (3683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blestemul unei familii

A murit şi a patra victimă a tragediei de la Vereşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul persoanelor decedate în tragedia de la Vereşti, atunci când, cu două zile înaintea Crăciunului, un autoturism „Opel Kadett” a fost izbit în plin de locomotiva unui tren marfar, a ajuns la patru.

Marţi, 1 ianuarie 2008, Adrian Zarif (49 de ani) a decedat în Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. El era ultimul care rămăsese în viaţă dintre cele patru persoane care se aflau în autoturism, în momentul impactului. Soţia acestuia, Georgeta Zarif (46 de ani) a decedat în „Reanimarea” Spitalului Judeţean, chiar în prima zi de Crăciun.

Fiul celor doi, singurul supravieţuitor al acestei nenorociri, Ciprian Zarif (25 de ani), trăieşte o adevărată dramă. Şi-a îngropat pe rând soţia, bunica, decedate pe loc, mama, de Crăciun, şi acum tatăl.

Poliţiştii nu au reuşit încă să afle încă în ce împrejurări Ciprian Zarif a ieşit din maşină cu câteva secunde înaintea terifiantului accident.

Deşi împrejurările accidentului nu au fost încă stabilite cu exactitate, pentru că Ciprian Zarif nu a putut fi audiat, dată fiind starea prin care trece tânărul, poliţiştii au concluzionat că accidentul s-a produs ca urmare a lipsei de experienţă la volan a soţiei acestuia, Nicoleta (25 de ani), care îşi luase permisul de conducere cu numai câteva zile înainte.

Filmul unor secunde de coşmar   

Sâmbătă, 22 decembrie 2007, ora 9:00. Cinci dintre membrii familiei Zarif vroiau să ajungă la Suceava, să facă ultimele cumpărături de Crăciun.

La nici un kilometru de casă, însă, drumul lor s-a sfârşit tragic. La trecerea de nivel peste calea ferată din satul Hancea, semnalizată doar cu „Crucea Sf. Andrei”, Opel-ul Kadett în care se aflau a fost izbit în plin de locomotiva unui tren marfar. Singurul care a scăpat nevătămat din acest terifiant accident, reuşind să iasă din maşină înaintea impactului nimicitor, a fost Ciprian Zarif.

Tânărul a privit neputincios cum maşina în care se aflau soţia, bunica, mama şi tatăl său a fost târâtă aproape 300 de metri de-a lungul căii ferate, fiind transformată într-un morman de fiare contorsionate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A murit şi a patra victimă a tragediei de la Vereşti.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
A murit şi a patra victimă a tragediei de la Vereşti1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   D trimis de
( 4 ian 2008, 13:29:51
uiti sa mentionezi ca acel tanar e un politist,..cand are un necaz nu mentionezi insa cand a gresit el cu ceva scrieti trei pagini....
1.1  RE: D trimis de
( 4 ian 2008, 16:30:30
imi place ca unii se trezesc sa vorbeasca numai de a-si cauta de lucru.politist, medic, om de rand.....etc., sa ne fereasca D-zeu pe toti de asa ceva! Odihneasca-se in pace!
2.   ... trimis de
( 4 ian 2008, 17:52:46
Domnul sa-i ierte!! Odihneasca-se in pace!! este induiosator sa auzi asa ceva mai ales ca s-a intamplat in judetul meu, Suceava..Odihneasca-se in pace!
3.   ..... trimis de
( 5 ian 2008, 00:00:22
d-na geta zarif a fost un om de nadejde,isi iubea familia nespus de mult,o colega cu suflet mare,o colega cu care puteai discuta si cu, care te puteai sfatui.Dumnezeu sa-i ierte,odihneasca-se in pace!!Stiu ca de acolo de sus vei veghea si vei avea grija de copiii tai.

4.   Fereasca Sfantul ! trimis de
( 5 ian 2008, 11:13:25
"Si-a �ngropat pe r�nd sotia, bunica, decedate pe loc, mama, de Craciun, si acum tatal. " Doamne Fereste ! :-|

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vită în sos tomat 4 porţii - 80 minute 600g carne de vită600g roşii600g ţelină500ml supă de legume (sau din cub concentrat)25g unt1 linguriţă boia iute± sare, piper Preparaţi supa de legume şi când începe să fiarbă, adăugaţi roşiile... Citeşte