Google
Toyota Suceava
 
vineri, 4 ian 2008 - Anul XIII, nr. 2 (3683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5637 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,0822 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Vită în sos tomat

4 porţii - 80 minute

  • 600g carne de vită
  • 600g roşii
  • 600g ţelină
  • 500ml supă de legume (sau din cub concentrat)
  • 25g unt
  • 1 linguriţă boia iute
  • ± sare, piper

Preparaţi supa de legume şi când începe să fiarbă, adăugaţi roşiile tăiate în sferturi. Adăugaţi carnea tăiată în cubuleţe şi continuaţi să fierbeţi la foc potrivit, cu vasul acoperit. Tăiaţi în cubuleţe ţelina şi fierbeţi-le în apă săratã, cam 30 de minute. Când carnea este suficient de fiartă, scoateţi-o din oală şi păstraţi-o la cald. Lăsaţi să fiarbă în continuare supa în care a fiert carnea, până când devine un sos mai gros. În acest moment adăugaţi untul şi boiaua iute şi amestecaţi pentru omogenizare. Serviţi carnea stropită cu acest sos şi cu garnitură de ţelină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vită în sos tomat.
 Vizualizări articol: 1535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Vită în sos tomat1.051

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vită în sos tomat 4 porţii - 80 minute 600g carne de vită600g roşii600g ţelină500ml supă de legume (sau din cub concentrat)25g unt1 linguriţă boia iute± sare, piper Preparaţi supa de legume şi când începe să fiarbă, adăugaţi roşiile... Citeşte