Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 ian 2008 - Anul XIII, nr. 2 (3683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dezvoltare

SC Drumuri şi Poduri Suceava îşi deschide filială în Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea Drumuri şi Poduri SA Suceava îşi va deschide o filială în Cernăuţi, Ucraina.

Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, care a precizat că deschiderea acestei filiale se va face la solicitarea şefului Administraţiei Regionale de Stat din Cernăuţi, Vladimir Culiş, în condiţiile în care în această regiune există un număr redus de firme de construcţii.

Mîrza a declarat că oficialul ucrainean a dat asigurări că după înfiinţarea filialei SC Drumuri şi Poduri SA, firma suceveană ar putea prelua execuţia unor lucrări de reabilitare a porţiunii de drum de la punctul de frontieră Porubne până la Cernăuţi prin reciclarea asfaltului existent, precum şi construcţia şoselei de centură a acestui oraş.

„Vladimir Culiş a precizat că oraşul Cernăuţi va aniversa 600 de ani de atestare documentară, iar cu acest prilej vor primi fonduri pentru realizarea unor lucrări de reabilitare a reţelelor rutiere. Cu toate acestea, ei susţin că nu au suficiente firme de construcţii pentru a realiza aceste investiţii. Iar din punctul nostru de vedere deschiderea acestei filiale este un lucru mai mult decât benefic, în condiţiile în care deţinem utilajele necesare pentru a realiza astfel de lucrări”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, instituţie care este acţionar unic la SC Drumuri şi Poduri SA.

Gavril Mîrza a afirmat că este posibil ca în maxim două săptămâni să se finalizeze procedurile de înfiinţare a filialei firmei sucevene din Cernăuţi, documentaţia urmând a fi realizată prin intermediul Camerelor de Comerţ şi Industrie din Suceava şi Cernăuţi.

Suceava îşi dezvoltă relaţiile de colaborare cu regiunea Cernăuţi

Preşedintele CJ Suceava, Gavril Mîrza, a mai precizat că la sfârşitul lunii ianuarie a.c., o delegaţie oficială din Cernăuţi, condusă de Vladimir Culiş, va fi prezentă la Suceava pentru a stabili detaliile cu privire la viitoarele domenii de colaborare între cele două regiuni.

Mîrza a spus că din discuţiile avute până în prezent cu Vladimir Culiş au fost stabilite o serie de proiecte care ar putea fi realizate în parteneriat cu regiunea Cernăuţi, respectiv realizarea unui sistem de avertizare privind poluarea mediului în zona Bucovina, precum şi promovarea unui proiect turistic intitulat „Bucovina fără graniţe”, pentru punerea în valoare a obiceiurilor şi tradiţiilor existente în această zonă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Drumuri şi Poduri Suceava îşi deschide filială în Ucraina.
 Vizualizări articol: 654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SC Drumuri şi Poduri Suceava îşi deschide filială în Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asfalt reabilitat? trimis de
( 4 ian 2008, 14:19:44
Alta minciuna, de ce nu face centura Sucevei si-l freaca grija de a Cernautiului, nesimtitul si mincinosul. Banditul este actionar la SC drumuiri sii ..., cauta sa se extinda
1.1  RE: Asfalt reabilitat? trimis de
( 4 ian 2008, 15:40:50
marza nu e in stare sa repare drumul de leaga suceava de scheia caci tinde de consiliul judetean si vrea sa repare drumuri in cernauti.dar macar de s-ar apuca caci poate ne-or scapa astia de marza ca ei nu se joaca .

poate or lua puscociul si ii trag un glonte in cap.
1.2  RE: Asfalt reabilitat? trimis de
( 5 ian 2008, 09:08:10
Lasa-l ca pleaca singur. Familia lui spune ca s-a saturat de politica.

si noi de el.
2.   OBRAZ DE SCRAOFA SI PANTECE DE IAPA trimis de
( 4 ian 2008, 17:14:12
Jupoiala pefata; dupa ce a furat tot ce se putea di judet acum muta granita furaciunilor si in alte locuri. pe drumul de la CLIT spre SOLCA sant doua poduri facute de doi ani si nu s-au gasit trei roabe de asfalt nici pana acum lentru a le termina. Cred ca din banuti sau facut si ceva casa de vacanta DAR PODURILE NU SANT PRACTICABILE.

3.   Extinderea>>>>>>>>>>>>>> trimis de
( 4 ian 2008, 17:17:14
nu-i mai ajunge """"""merge si in bucovina......porcul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vită în sos tomat 4 porţii - 80 minute 600g carne de vită600g roşii600g ţelină500ml supă de legume (sau din cub concentrat)25g unt1 linguriţă boia iute± sare, piper Preparaţi supa de legume şi când începe să fiarbă, adăugaţi roşiile... Citeşte