Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 ian 2008 - Anul XIII, nr. 2 (3683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

Preşedintele PC Suceava şi-a „înfipt” maşina în semaforul din Centru

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Conservator Suceava, Costel Ignătescu, a fost implicat, la începutul săptămânii, într-un accident rutier produs în centrul Sucevei.

Aflat la volanul unui autoturism de teren Ssang Young, în zona centrală, Costel Ignătescu a făcut un viraj la stânga, spre Casa de Cultură. Nu a reuşit însă să se încadreze corect în curbă şi a ajuns în semafor, pe care l-a avariat serios.

Poliţiştii de la circulaţie au stabilit că accidentul s-a produs deoarece şoferul nu a redus viteza, deşi circula pe un carosabil umed.

Tot oamenii legii au sesizat Primăria municipiului Suceava, pentru a se face o evaluare a pagubelor provocate semaforului de maşina care cântăreşte peste două tone.

Costel Ignătescu a scăpat uşor de pe urma accidentului. Nu a suferit leziuni şi s-a ales doar cu un avertisment scris, fără a încasa vreun punct de penalizare.

„Am intrat regulamentar în curbă, pe verde. Am scăpat maşina de sub control din cauza poleiului şi, având în vederea greutatea maşinii, nu am mai putut să o redresez. Cel mai important este că accidentul nu s-a soldat cu victime”, ne-a declarat preşedintele PC Suceava.

De precizat că verificarea cu aparatul etilotest a indicat că liderul PC nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele PC Suceava şi-a „înfipt” maşina în semaforul din Centru.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Preşedintele PC Suceava şi-a „înfipt” maşina în semaforul din Centru1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spaga trimis de
( 4 ian 2008, 11:35:13
mare minciuna,cine crede asa ceva?
2.   Uau trimis de
( 4 ian 2008, 11:47:09
bai militienilor care ati facut procesul verbal .. de neadaptarea vitezei la conditiile de trafic n-ati auzit ?sau ma rog ...cum tre sa sune...
3.   Dobitocul trimis de
( 4 ian 2008, 12:54:15
Era mai bine daca dadea el cu capul...
4.   Accident trimis de
( 4 ian 2008, 13:02:43
povesti de adormit copii
5.   Ce mandru era trimis de
( 4 ian 2008, 13:11:17
Acest Ignatescu trecea cu masina prin oras de parca ar fi fost miliardarul orasului, plin de sine. Se vede unde duce inginfarea si lipsa de bun simt. Sper ca va plati repararea semaforului.
6.   ! trimis de
( 4 ian 2008, 13:18:58
Daca as fi intrat eu in semafor politistii mi-ar fi luat luat carnetul, mi-ar fi dat amenda precum si puncte de penalizare. Plus ca as fi platit si semaforul. Dar domnul politician... are alt regim. Din cercetarile facute la fata locului s-a constatat ca de vina a fost semaforul (care nu s-a dat la o parte) si nu viteza masinii. Probabil ca cei care au montat semaforul acolo o sa-i -plateasca despagubiri politicianului vitezoman (pentru ca si masina a avut de suferit din causa semaforului buclucas).
6.1  RE: ! trimis de
( 4 ian 2008, 13:32:36
esti prost si nu cunosti legea..vb ca sa te afli in treaba..
6.2  RE: ! trimis de
( 4 ian 2008, 17:41:19
Legea este foarte clara: in cazul in care un demnitar este implicat intr-un accident datorita neadaptarii vitezii conditiilor de trafic, vinovati sunt ceilalti participanti la trafic deoarece nu au acordat prioritatea cuvenita demnitarului respectiv. In cazul nostru vinovat este... semaforul (exact cum a spus si Alin) pentru ca nu a acordat prioritate bolidului care se indrepta spre el - trebuia sa semnalizeze si sa... traga pe dreapta.

Probabil ca cel ce a postat sub nick-ul "OM" (probabil de la 'OM de casa' - si aici ma refer la Partidul Coservator) se referea la articolul de lege enuntat mai sus. Adevarat, suntem prosti pentru ca i-am votat.
7.   MARCA trimis de
( 4 ian 2008, 13:56:32
nu e Young, e Yong, sefule!
8.   Prostanacul trimis de
( 4 ian 2008, 14:04:56
Si daca era cu tancul care are acolo vreo 40 de tone, ajungea in biserica Dorintelor? ajungea.

Pe mana schizo , care nus in stare sa mearga cu bicicleta, incap asemenea bolizi? Sunt sigur ca a dat altcineva examenul pentru permisul de conducere in locul dobitoculuilui. Repara el acum semaforul? Pe dracu, tot din banii contribuabilului. Are dreptate Alin, o sa-i plateasca si despagubiri, iar natafletii de politisti sa-si ceara scuzede la sulea spataru de la PC .Sa-l pupe si-n ..., ca merita. Rusine POLITISTILOR de rahat.
9.   Parere trimis de
( 4 ian 2008, 17:27:03
Si sa mai spui ca cei din PC sunt in opozitie... Pai vad ca ei imita pe cei de la putere... Nu stiu daca si urmarile sunt aceleasi ca in cazul ministrului PNL Ludovic Orban...
10.   ... trimis de
( 4 ian 2008, 17:46:05
Ceea ce a facut Ignatescu fac toti edilii urbei noastre. Nu respecta nici o regula pentru ca sunt mai presus de Lege. Sa ii vedeti cam in ce hal conduc masinile lor scumpe. Eu cand ii vad, semnalizez si trag pe dreapta, pentru ca mai intra un dobitoc de politician in mine, vine politia si... ma scoate tot pe mine vinovat.
11.   Adevarul... trimis de
( 4 ian 2008, 17:49:57
Mai exista o posibilitate: aceea ca Ignatescu sa fi calcat intr-o groapa lasata de primaul Lungu neacoperita special pentru cei din PC. In acest caz tot semaforul este de vina - ca nu a semaforizat groapa cu un fascicol de lumina portocalie intermitent.
12.   De ce va mirati? trimis de
( 4 ian 2008, 18:57:14
Unde traiti de va mirati asa tare? Pana politia (a se citi justitia) o sa-i trateze la fel si pe primar si pe gropar o sa ma treaca multa in raul Suceava...

Bine ca n-a fost mai rau!!!
13.   Mda... trimis de
( 4 ian 2008, 19:45:38
Probabil (sigur) daca intram eu, amarastean, cu masinutza in semaforul ala luam si amenda, si puncte, pentru "neadaptarea vitezei la bla bla bla", dealtfel am si patit-o candva dar, fireste, unii "e" mai egali decat altii, probabil domnii si-au cerut si scuze fata de domnul sofer. Si ca asta e plina Suceava de importanti care trec eventual si pe rosu cu nepasare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vită în sos tomat 4 porţii - 80 minute 600g carne de vită600g roşii600g ţelină500ml supă de legume (sau din cub concentrat)25g unt1 linguriţă boia iute± sare, piper Preparaţi supa de legume şi când începe să fiarbă, adăugaţi roşiile... Citeşte