Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 dec 2007 - Anul XII, nr. 310 (3677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă

„Trenurile Zăpezii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

CFR Călători a lansat programul de iarnă „Trenurile Zăpezii 2007-2008” valabil până pe data de 29 februarie anul viitor. Acest program oferă iubitorilor sporturilor de iarnă variante multiple de călătorie spre şi dinspre munte.

Oferta tarifară pentru călătoriile cu „Trenul Zăpezii” se adresează grupurilor formate din minim 10 persoane şi tinerilor sub 26 de ani. Va fi valabilă la trenurile ce fac legătura între Iaşi şi Vatra Dornei (retur R858, R857), trenurile cu destinaţia Braşov din Suceava Nord (A1752/1753, A 1751/1754).

Tinerii sub 26 de ani care circulă pe relaţie directă, de luni până vineri, la clasa a doua, au reducere de 20% din tariful de tren persoane şi tariful suplimentar de tren. Pentru grupurile formate din cel puţin 10 persoane, la tren de orice rang, clasa a doua, pentru călătoriile dus – întors, reducerea este de 25% din tariful biletului şi suplimentului de tren. Aceasta se măreşte cu 2 % pentru fiecare opt persoane în plus, până la grupuri formate din 50 de persoane.

Cartea VSD

Celelalte categorii de călători pot opta pentru Cartea VSD în cazul călătoriilor de week-end, de vineri de la ora 00:00 până luni la ora 12:00. Prin acestea se acordă o reducere de 50 %, iar pentru tinerii de până la 26 de ani se acordă o reducere de 60% din tariful de tren persoane clasa I şi clasa a II-a . Acest bilet dă dreptul la câte o călătorie dus – întors, în perioada de valabilitate, pe o rută la alegerea călătorului, la fiecare sfârşit de săptămână.

Pentru evitarea aglomeraţiei, CFR Călători recomandă pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea se pot achiziţiona de la toate casele de bilete din gări şi din agenţii de voiaj CFR, cu o anticipaţie de 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Trenurile Zăpezii”.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Trenurile Zăpezii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budincă de tagliatelle cu legume 6 porţii 60 minute700g tagliatelle1 ardei gras roşu2 morcovi6 ouă1 ceapă roşie mare150g caşcaval1 leg. pătrunjel 50ml ulei de măsline Puneţi ceapa curăţată şi tăiată  într-o tigaie cu uleiul de măsline. Adăugaţi... Citeşte