Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 dec 2007 - Anul XII, nr. 310 (3677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Premieră

Sucevenii, la primul contact cu kickboxing-ul de calitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă noaptea, sala Liceului cu Program Sportiv a fost gazda primei gale de kick boxing organizată în municipiul şi judeţul Suceava sub numele de „Pitbull Challenge 1”.

Peste 700 de suceveni prezenţi la eveniment au avut ocazia să urmărească, la cald, şapte meciuri spectaculoase în care au luptat 14 sportivi de la cinci cluburi din ţară, Scorpions Iaşi, Respect Gym Bucureşti, K-1 Galaţi, Hontai Bucureşti şi Sport Club Univers.

Deşi ne-am obişnuit cu el în ring, de la galele Local Kombat, Ionuţ Atodiresei a fost de această dată spectator, el fiind organizatorul acestui eveniment ce-i poartă numele de ring, „Pitbull Challenge 1”.

Tot spectacolul a fost transmis în direct, în premieră, de o televiziune locală, Plus TV, cea care a oferit posibilitatea sucevenilor care nu au ajuns la gală să urmărească în faţa televizoarelor cele şapte meciuri.

Una caldă, una rece pentru sucevenii din ring

Cu 27 de meciuri naţionale şi internaţionale la activ, dintre care 20 de victorii, două egaluri şi cinci înfrângeri, suceveanul Costel Paşniciuc, sportiv al clubului Respect Gym Bucureşti, a debutat în faţa propriilor suporteri cu o victorie destul de clară, în faţa unui adversar incomod, Ivan Octav, de la Club K-1 Galaţi.

Dacă în prima repriză cei doi luptători s-au studiat, în celelalte două runde, experienţa lui Costel Paşniciuc şi-a spus cuvântul, acesta controlând destul de clar lupta.

„Luptând pentru prima dată în faţa sucevenilor, în prima repriză am fost puţin încordat, dar în continuare am reuşit să simt lupta şi să evoluez mai bine, deşi am simţit că puteam mai mult. În evoluţia mea din ring nu am căutat un K.O., şi asta deoarece în acest an am terminat meciurile în primele două reprize şi de aceea am vrut să văd cum mă descurc până la final. Mulţumesc spectatorilor care m-au încurajat şi promit că voi reveni în ring la Suceava la prima ocazie care se va ivi”, a declarat după meci suceveanul Costel Paşniciuc, cel care practică qwan ki do-ul de la şapte ani, în galele de kick boxing fiind prezent de patru ani.

Din păcate, în celălalt meci în care a luptat un sucevean, la categoria greilor, Cristian Ignătescu a rezistat doar o repriză şi jumătate în faţa sportivului de la Club Respect Gym Bucureşti, Petru Vasluianu, după un croşeu de stânga ce l-a doborât la podea pe sucevean.

Acesta a fost şi singurul K.O. din această gală, restul meciurilor terminându-se prin abandon sau prin diferenţă de puncte.

Meciurile mai spectaculoase la categoriile mici

În afara meciului în care a luptat Costel Paşniciuc, cele mai disputate şi spectaculoase lupte s-au disputat tot între sportivi de la categorii mai mici, respectiv ultimele două partide din gală, acolo unde loviturile au fost mult mai rapide şi numeroase.

În meciul cu numărul şase, colegul lui Ionuţ Atodiresei şi Costel Paşniciuc, de la Respect Gym, Marius Andrieş s-a impus la puncte în faţa lui Bogdan Stanciu, de la Hontai Bucureşti.

În ultimul meci al serii, înaintea căruia spectatorii au început să plece, crezând că gala s-a terminat, Sorin Grăjdeanu, de la Respect Gym, a pierdut la puncte în faţa lui Ionuţ Ungureanu, de la Club K-1 Galaţi, după ce a făcut două reprize bune, dar a fost numărat în cea de-a treia.

În al doilea meci al serii, Radu Narcis Lucian, de la Scorpions Iaşi, s-a impus la puncte în faţa lui Irinel Dicu, de la Sport Club Univers Bucureşti, în timp ce la categoria 80 de kilograme, între doi sportivi din Republica Moldova, câştig de cauză a avut Leonid Tcaciuc, de la Scorpions Iaşi, în detrimentului lui Vitali Mîţu, de la Sport Club Univers Bucureşti, după ce antrenorul celui din urmă a aruncat prosopul în repriza a doua.  

La vară, următoarea confruntare „Pitbull Challenge”

Mulţumit în cea mai mare parte de acest eveniment, organizatorul şi sufletul galei de la Suceava, Ionuţ Atodiresei, a promis că următoarea confruntare „Pitbull Challenge” va avea loc la vară, dar data exactă nu se va şti decât când va afla programul competiţional pe 2008.

„Cu toate că au fost mici probleme de organizare, mă refer aici la pregătirea sălii, dar şi a montării ringului sau a coordonării la vestiare, această gală a fost un prim pas atât pentru mine, dar şi pentru publicul spectator din Suceava şi de aceea cred că următoarea ediţie va fi una mult mai bună. Am promis şi mă voi ţine de cuvânt ca la viitoarea ediţie, sportivul care s-a remarcat aici să aibă parte de un meci internaţional pe care îl vom alege în perioada următoare. Mulţumesc antrenorului Chiriac de la Fălticeni pentru ring, dar şi spectatorilor şi sponsorilor care au fost alături de noi”, a declarat Ionuţ Atodiresei.

Acesta a mai adăugat că în viitor, când Suceava va avea o sală polivalentă de cel puţin 2000 de locuri, va încerca să aducă la Suceava şi o gală Local Kombat, în care să lupte şi el, dar asta va depinde în special de sală.

La spital, după lupte

Cu toate că nu au existat accidentări grave, după primul meci, pierdut de sportivul Ionel Ciribaş, de la Club K-1 Galaţi, acesta a fost îngrijit de medicii prezenţi la sală, iar mai apoi a fost transportat la spital, acolo unde a fost supus la mai multe investigaţii. Din fericire, gălăţeanul nu a necesitat internare, ajungând după puţin timp alături de colegii săi, la masa organizată cu prilejul încheierii acestui eveniment.      

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, la primul contact cu kickboxing-ul de calitate.
 Vizualizări articol: 2255 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 8 voturi
Sucevenii, la primul contact cu kickboxing-ul de calitate3.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eh trimis de
(24 dec 2007, 12:32:06
macar cu sportul asta de rahat nu era intinat orasul...a ajuns si aci...altceva nu exista...ar mai trebui sa se bage wrestling...sa tipam ca idiotii aia de americani...niste tampizenii..
2.   ???? trimis de
(24 dec 2007, 12:49:33
Pai e foarte bine ca se organizeaza astfel de gale si la Suceava, voi ati vrea sa stam numai la tv sa vedem ceva frumos
3.   Asa`i la noi trimis de
(24 dec 2007, 13:25:43
ce nu va place?daca nu v-a placut gala nu trebuia sa mergeti acolo.mai era un fraier invitat la intermedia dimineata in direct si manca ceva colorat si urat mirositor precum ca nu trebuia gala acu in post.merg toate bine in ROMANIA si gala aceasta incomoda ,dar cred ca de ciuda ca au transmis`o aia de la plussi nu au avut excusivitate vedetele de la intermedia in frunte cu fam rusu (cu directorul de programe)
4.   Am un sfat pentru sceptici trimis de
(24 dec 2007, 16:56:49
Daca nu va place ce vedeti referitor la gale schimbati programul sau nu mai veniti in sala la ele sa le urmariti oricum mie mi-a placut meciuri bune si se mai face ceva si in suceava

Ramanem in urma cu totul si ar trebui sa va fie rusine sa mai comentati de ce sa nu avem si astfel de gale la noi acasa sunt suporteri si aici nu va ganditi???
5.   Fgfd trimis de
(24 dec 2007, 17:19:17
Altceva decat acte de violenta nu stiti? Va rog am facut si eu un pic de sport si pot sa fac distinctie intre sport si mizerie!
6.   Hm.. trimis de
(24 dec 2007, 17:40:02
mai..nu mai comentati atat...ia mai bine sa ne gandim la viitorul Sucevei, sa facem si noi 2-3 campioni...care sa ne reprezinte in the ****re!tongue
7.   Gala k1 trimis de
(24 dec 2007, 19:44:35
ce violenta?tanpitii mai santeti..........e o competitie sportiva ,,,,,,,,,,prostilor''
8.   Sigur trimis de
(24 dec 2007, 22:59:13
daca asta este gala...daca asta este sport....voi mon cher sunteti idiotzi...de altfel e plina suxeaca de astia...prin astia sa reprezentam orasull..niste tampiti..care dau coate si pumni...la padure cu voi fraierilor
9.   Pt sir rahat blues trimis de
(24 dec 2007, 23:50:24
esty un prost...sunt sigur k ai fost un tocilar...io am facut rugby,iar kick-boxul este super.probabil u ai cam luat-o knd erai elev,probabil erai un fraier mic ku okelari.
10.   Nepoti care forbesc de gala sa taca nepoti trimis de
(25 dec 2007, 16:08:09
a foat prea tare dar nepoti ce stiu .daca stau numai cu cartea in fata sa taca in p... mia si cine mai vorbeste de pitbul il sparg fraieri ce sunteti. unu anume boxer sir blues
10.1  RE: Nepoti care forbesc de gala sa taca nepoti trimis de
(25 dec 2007, 21:32:21
ptr anonimus...taci ca mananci **** de sarbatori fraiere...
11.   Pt....anonimus trimis de
(25 dec 2007, 21:42:04
ai de com..... la adr... mea?
11.1  RE: Pt....anonimus trimis de
(26 dec 2007, 18:22:07
Bai anonim marsi cu matzul ala de atodiresei la 1 m lungime si data viitoare vreau sa vad meciul intre cimpoiasi si balalau ca altfel....vin peste voi cu colorado junior si va sparg....
12.   Un pamflet.... trimis de
(26 dec 2007, 12:57:54
a fost super tare la gala si meciuri frumoase...nu luati in seama toti prostii care mananca kakat
13.   Despre meci trimis de
(26 dec 2007, 16:30:20
a fos tare dear mai fi cred ca sv ar face si parieri

14.   Despre meci trimis de
(26 dec 2007, 16:35:27
la asta sa va ginditi sa aveti unde cheltui bani sa infintati si pariuri numai asa se vor ridica adevarati care dau bine.. in sv

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budincă de tagliatelle cu legume 6 porţii 60 minute700g tagliatelle1 ardei gras roşu2 morcovi6 ouă1 ceapă roşie mare150g caşcaval1 leg. pătrunjel 50ml ulei de măsline Puneţi ceapa curăţată şi tăiată  într-o tigaie cu uleiul de măsline. Adăugaţi... Citeşte