Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2007 - Anul XII, nr. 306 (3674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vânzări

Peste 20 de miliarde de lei vechi pentru 44 de ari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Suceava va avea de încasat peste 2 milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi) în urma vânzării a doar trei parcele de teren, de aproape 44 de ari, în apropierea Casei de Oaspeţi.

Vânzarea parcelelor de teren s-a făcut în cursul zilei de ieri, când la sediul RA-APPS Suceava au fost organizate licitaţiile pentru 21 de terenuri de la Fermele 1 şi 2 din apropierea Casei de Oaspeţi.

Cele mai mari preţuri au fost obţinute pentru trei parcele, de câte 1.465 metri pătraţi fiecare, pentru care viitorii proprietari vor avea de plătit sume de la 564.000 la 765.000 de lei, sume la care se adaugă şi Taxa pe Valoarea Adăugată. Cel mai mare preţ pentru o parcelă de 14,6 ari îl are de plătit SC FLORIANCA SRL, respectiv 765.000 de lei, în timp ce SC Defel Com SRL va plăti 618.000 lei, în timp ce o persoană fizică, Vasile Cicu, va scoate din buzunar 564.200 de lei.

Directorul RA-APPS Suceava, Gheorghe Antonovici, a declarat că în urma licitaţiilor de ieri au fost vândute 17 din cele 21 de parcele scoase la licitaţie, pentru o sumă totală de 4,49 milioane de lei. Dintre participanţii la licitaţie, cei care au reuşit să-şi adjudece cele mai multe parcele sunt SC Defel Com SRL Suceava – 5, SC Autoport SRL – 3, SC Acular SRL şi SC GRUP KMS cu câte două.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 20 de miliarde de lei vechi pentru 44 de ari.
 Vizualizări articol: 1238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Peste 20 de miliarde de lei vechi pentru 44 de ari4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri la grătar 4 porţii - 60 minute 4 ardei graşi mari roşii 4 felii de şuncă REINERT 200g brânză mozzarella 2 ouă fierte tari 8 frunze de busuioc 80g caşcaval •± sare, piper Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10... Citeşte