Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2007 - Anul XII, nr. 306 (3674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daruri

Primarul de Şcheia, Moş Crăciun pentru copiii din localitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, a lăsat ieri pentru câteva zeci de minute treburile instituţiei şi s-a transformat în Moş Crăciun pentru copiii de la şcolile din localitate.

Andriciuc a oferit celor 710 copii din şcolile din Şcheia, Sf. Ilie şi Mihoveni cadouri constând în dulciuri, căciuli, mănuşi şi fulare.

Efortul financiar a însemnat circa 120 de milioane de lei vechi şi a fost suportat din bugetul primăriei. De fapt, darurile au venit din partea primăriei şi a Consiliului Local.

„Moş Andriciuc” nu a omis nici personalul didactic din cele trei şcoli ale comunei învăţătorii, educatorii şi personalul de deservire fiind omeniţi cu şampanie şi ciocolată.

„Primăria are grijă de copiii satului pentru că este normal să fie aşa. Copiii sunt cei care ne fac viaţa frumoasă, reprezintă viitorul localităţii şi trebuie să investim în ei”, a declarat Andriciuc.

El a mai spus că Moş Crăciun a venit şi din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean, care a dăruit şcolilor din comună un microbuz cu 17 locuri pentru transportul elevilor.

„Sunt 29 de copii care fac naveta din satele Trei Movile şi Florinta şi era necesar un asemenea mijloc de transport”, a  precizat Andriciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul de Şcheia, Moş Crăciun pentru copiii din localitate.
 Vizualizări articol: 1025 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Primarul de Şcheia, Moş Crăciun pentru copiii din localitate4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cand? trimis de
(20 dec 2007, 11:14:13
Domnule Primar, fa-ne o surpriza si repara DN in zona iesire din Suceava spre G.Humorului. E bine ca le dai copiilor cadouri dar ocupa-te si de starea localitatii pe care o conduci! Succes!
2.   MOS CRACIUN trimis de
(20 dec 2007, 15:32:20
STAREA DRUMURILOR ESTE SUB ORICE CRITICA ,DE ASEMENEA NU ESTE LA NIVELUL COMUNEI UN SERVICIU DE SALUBRIZARE,TININD CONT CA PE RAZA COMUNEI FUNCTIONEAZA CEI MAI MULTI AGENTI ECONOMICI,DAR FIECARE FACE CE SE PRICEPE MAI BINE.
3.   DE CE NU FACE DRUMURILE SI UTILITATI? trimis de
(20 dec 2007, 17:55:13
SE INCASEAZA BANI MULTI LA PRIMARIE SI MARE LUCRU NU SE FACE,AR TREBUI MAI MULTRA IMPLICARE CA E CA UN CARTIER AL SUCEVEI INTREGA COMUNA.
4.   Cadouri de praf in ochi trimis de
(20 dec 2007, 20:42:20
dom premar cand va ganditi sa largiti soseaua care va strabate frumoasa urbe?? sa se mai fluicidizeze circolatia ca se plage lumea ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri la grătar 4 porţii - 60 minute 4 ardei graşi mari roşii 4 felii de şuncă REINERT 200g brânză mozzarella 2 ouă fierte tari 8 frunze de busuioc 80g caşcaval •± sare, piper Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10... Citeşte