Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2007 - Anul XII, nr. 306 (3674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Doi agenţi au fost destituiţi din poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi agenţi de poliţie de frontieră din cadrul Grupei Operative Brodina au fost destituiţi din poliţie după ce au fost depistaţi în neregulă.

Potrivit celor afirmate de către purtătorul de cuvânt de la Poliţia de Frontieră Rădăuţi, subcomisar Ilie Poroch-Seriţan, în urma unui control efectuat de către o echipă de ofiţeri de la Direcţia Poliţiei de Frontieră Rădăuţi la sediul Grupului Operativ Brodina, în data de 30 noiembrie, agenţii Bogdan A. şi Adrian P. Au fost surprinşi în timp ce dormeau pe o bancă în timpul serviciului.

Ca urmare, s-a dispus cercetarea prealabilă în regim de urgenţă, cu trimiterea în faţa Consiliului de Disciplină, care a propus destituirea din poliţie a celor doi, propunere însuşită de conducerea Inspectoratului judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi agenţi au fost destituiţi din poliţie.
 Vizualizări articol: 1433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Doi agenţi au fost destituiţi din poliţie4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Varianta titlu trimis de
(20 dec 2007, 11:56:15
Si puiul de somn trebuia pus in titlu...

Draga D-le, reportere, ai omis un punct important din stire: Cat era ceasul?laughing)
1.1  RE: Varianta titlu trimis de
(20 dec 2007, 13:14:14
iar imi vine sa vomit. domnilor dragi si la spf Dorohoi, au fost gasiti dormind intr-o casa, patru agenti. au fost dati afara in acelasi mod, desi unul dintre ei isi daduse definitivatul in aceeasi zi si nu beneficiase de timpul de odihna prevazut la "drepturile politistilor de frontiera". In schimb, este frustrant cand vezi ca agenti de politie care au facut parte din retele de contrabanda sunt mutati dintr-un sector intr-altul, sau unii care au fost arestati , acum sunt liberi si lucreaza in cadrul altor sectoare. nu este rushinos ? Poate amaratul ala care adormise in timpul programului a avut un necaz acasa sau poate se afla in incapacitate totala de munca. Credeti ca intereseaza pe cineva? IN schimb, traficantii din radul politiei de frontiera sunt in continuare salariatii MIRA, beneficiaza de concedii, tratamente, prime etc... toate de la MIRA. Iar niste nefericiti care poate au fost buni agenti pana sa fie rapusi de oboseala, au fost aruncati precum maselele stricate. RUshinos !
2.   Rusinea P F trimis de
(21 dec 2007, 01:14:16
..sint sefi lor.Sa le amintim cind vin in controale pe la Brodina si se inbata ca porci ce sint si nu scapa nici o crisma, iar acum se leaga de un baiat nevinovat,care a absolvit de curind cursurile de la Oradea.Il cunosc pe acest baiat Adrian P care stiu ca a absolvit cursurile cu brio si ca a fost considerat ca sef de promotie iar acum acesti badarani cu functie isi bat joc de viitorul unui om care si-a pus toata speranta in acest mare rahat numit Politia de frontiera.Adi isi face casa si sigur a muncit toata ziua acolo iar noaptea la prins oboseala, nu a facut o gaura in cer, fata de ce fac ilustri comandanti,betivi,corupti,prosti si aroganti.Merita putina clementa din partea lor s-au posibil ca nu a facut acele faimoase jertfe catre ei.Cunosc acest sistem al P deF pentru-ca am facut parte din el, iar pentru ca am uitat de aceste indatoriri am avut aceiasi soarta cu a lui Adi.RUSINE NEVERIGITILOR
3.   Sfat trimis de
(21 dec 2007, 08:34:12
le recomand celor doi sa conteste in instanta masura dispusa de conducerea politiei de frontiera, sa isi angajeze un avocat pentru ca de cele mai multe ori aceste masuri sunt abuzive, nelegale fiind dispuse de fosti tortionari care cred ca astfel de masuri nu mai pot fi contestate sau schimbate de instanta. Cel putin in teritoriu exista o astfel de practica abuziva din partea asa numitilor sefi care de fapt sunt niste incompetenti.........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri la grătar 4 porţii - 60 minute 4 ardei graşi mari roşii 4 felii de şuncă REINERT 200g brânză mozzarella 2 ouă fierte tari 8 frunze de busuioc 80g caşcaval •± sare, piper Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10... Citeşte