Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2007 - Anul XII, nr. 306 (3674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dotare

Microbuzele şcolare au fost distribuite în judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele 26 de microbuze şcolare repartizate în judeţul Suceava de către Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, au fost distribuite ieri în toate unităţile de învăţământ beneficiare. 

Microbuzele destinate transportului elevilor de la domiciliu la şcolile centre de zonă au ajuns la Dolhasca, Panaci, Brodina, Stulpicani, Breaza, Broşteni, Moara, Grăniceşti, Todireşti, Ciocăneşti, Horodniceni, Moldoviţa, Mănăstirea Humorului, Neagra Şarului, Boroiana, Ostra, Preuteşti, Pârteştii de Jos, Fundu Moldovei, Vama, Pojorâta, Şcheia, Moldova Suliţa, Vadu Moldovei, Fălticeni şi Gura Humorului.

Lista şcolilor dotate cu microbuze şcolare a fost întocmită de Inspectoratul Şcolar Suceava şi aprobată de prefectul Orest Onofrei.

Ieri, directorii şcolilor beneficiare, contabilii unităţilor de învăţământ şi primarii localităţilor în care funcţionează şcolile care au primit microbuze, au fost prezenţi la Inspectoratul Şcolar şi au preluat maşinile.

Inspectorul şcolar general Lucian Lungu a precizat că „în judeţ ar mai fi nevoie de încă vreo 20 de microbuze şcolare. Există deja cereri înregistrate din partea şcolilor şi probabil că maşinile vor veni la anul”.

Potrivit lui Lucian Lungu, anul viitor va fi ultimul în care se vor mai primi microbuze destinate transportului de elevi, întrucât programul se va încheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Microbuzele şcolare au fost distribuite în judeţ.
 Vizualizări articol: 780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Microbuzele şcolare au fost distribuite în judeţ2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar Politicul trimis de
(20 dec 2007, 16:01:04
Am inteles ca repartizarea s-a facut din nou pe criterii politice(si numai politice) De fapt dl Lungu a recunocut ca afost trimis acolo de partid si executa ordinele partidului
2.   Da trimis de
(20 dec 2007, 19:45:47
BINE CA SUNT , NUMAI DE S-AR FOLOSI COPIII DE ELE!

SIGUR AJUNG PROPRIETATEA DIRECTORILOR!

AU CU CE-SI CARA NEAMURILE SI MULTE ALTE CHESTII !

IN SCOLILE UNDE ELEVII AU DE PARCURS KM PE JOS, DA, SUNT UTILE, DAR IN UNELE DIN CELE ENUMERATE MAI SUS, DOAMNE IARTA-MA CA NU INTELEG!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri la grătar 4 porţii - 60 minute 4 ardei graşi mari roşii 4 felii de şuncă REINERT 200g brânză mozzarella 2 ouă fierte tari 8 frunze de busuioc 80g caşcaval •± sare, piper Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10... Citeşte