Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2007 - Anul XII, nr. 306 (3674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La 17 ani, după gratii

A treia arestare în cazul tânărului care a murit în maşina Poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătorii Tribunalului Suceava au decis zilele trecute arestarea şi celui de-al treilea agresor al tânărului din Liteni, omorât în bătaie spre sfârşitul lunii trecute, în gara din localitate.

Petrică Cornea (17 ani) a ajuns în spatele gratiilor, fiind coleg de celulă cu fratele său, Ionuţ Cornea (19 ani), şi amicul acestuia, Ştefan Chihaia, de 35 de ani.

Cei trei sunt acuzaţi că, pe data de 26 noiembrie a.c., l-au bătut cu sălbăticie pe Vasilică Mănescu, în vârstă de 26 de ani, acesta din urmă murind la scurt timp.

Cei trei s-au hotărât să-i dea o lecţie victimei, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, lecţie, însă, care avea să-i fie fatală, iar pe ei să-i bage la puşcărie.

Din informaţiile oferite de anchetatori, în seara zilei de 26 noiembrie, în jurul orei 21:00, Vasilică Mănescu stătea de vorbă cu o gestionară de la un magazin aflat în incinta gării.

La un moment dat, însă, în staţia CFR au apărut cei trei agresori, care, fără să stea prea mult pe gânduri, au sărit cu pumnii şi picioarele pe tânărul în vârstă de 26 de ani.

Deşi acesta a căzut la pământ, cei trei nu s-au oprit şi au continuat să-l lovească cu pumnii şi picioarele. Când au văzut că nu mai mişcă au fugit şi l-au abandonat într-o baltă de sânge.

Alertaţi despre incident, în gară au apărut la scurt timp mai mulţi poliţişti. Cum Salvarea nu mai ajungea, poliţiştii, văzând că victima încă respiră, s-au hotărât să o ducă la Spitalul din Fălticeni, pentru acordarea primului ajutor.

Pe drum, însă, din cauza leziunilor suferite, Vasilică Mănescu şi-a dat ultima suflare chiar în maşina de Poliţie.

Bătut cu cruzime

În urma necropsiei, legiştii au stabilit că Vasilică Mănescu a murit din cauza puternicelor lovituri primite, una dintre acestea rupându-i sternul şi două coaste. Cadavrul tânărului prezenta urme de violenţă şi în zona testiculelor, legiştii apreciind că agresorii au dat dovadă de o cruzime ieşită din comun.

La două zile de la terifianta crimă, procurorii criminalişti au propus luarea măsurii de arestare preventivă faţă de Ionuţ Cornea şi Ştefan Chihaia, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

La aproape două săptămâni de atunci, anchetatorii au schimbat încadrarea juridică în omor calificat şi au decis să-l bage în spatele gratiilor şi pe cel de-al treilea autor, minorul de 17 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A treia arestare în cazul tânărului care a murit în maşina Poliţiei.
 Vizualizări articol: 2166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
A treia arestare în cazul tânărului care a murit în maşina Poliţiei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nenorociti trimis de
(20 dec 2007, 15:11:30
Din partea mea sa nu mai iasa niciodata. Si daca s-ar putea, poate in inchisoare se va gasi vreun "binevoitor" sau chiar mai multi care sa le scurteze mult mai repede sederea acolo... bineinteles, definitiv.

Nu poti sa zici "voiam sa ii dau o lectie" si tu sa-l bati pe omu` ala in asa hal incat sa moara. Acum oricum **** cu ****, vii cu vii insa ar trebui ca acesti 3 infractori sa tina cont de o chestie : Dumnezeu este sus si vede iar viata asta are o metoda foarte buna de a-ti "intoarce favorurile".
2.   As vrea sa i cunosc pe baietii astia trimis de
(21 dec 2007, 07:56:01
mi ar place sa i cunosc pe taranii astia ,dar intr o situatie diferita .eu unu i as chinui urat de tot cu riscul de a fi mai crud decat ei .ma fac sa vomit rapanosii astia.las ca la parnaie eu unu le doresc boboaroaza sparta .as exila taranii si ciorile.ce romi ,ce europa .care e animal afara din societate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri la grătar 4 porţii - 60 minute 4 ardei graşi mari roşii 4 felii de şuncă REINERT 200g brânză mozzarella 2 ouă fierte tari 8 frunze de busuioc 80g caşcaval •± sare, piper Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10... Citeşte