Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 dec 2007 - Anul XII, nr. 306 (3674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Honda Accord GT, sportiva săracilor

Dacă banii nu vă dau afară din casă dar vă doriţi din suflet un model sportiv alegerea potrivită este Honda Accord GT. Maşina beneficiază de tot ce are mai bun Honda la ora actuală.

Faţă de versiunea obişnuită regăsim câteva modificări esenţiale ce determină un comportament extrem de agresiv. Suspensiile, spoilerul faţă şi motorul beneficiază de noi implanturi ce conferă dinamică şi stabilitate. Aspectul exterior este practic, mai puţin elaborat dar Accord GT nu a fost gândită pentru a atrage privirile trecătorilor. Jantele Graphite de 17 inch pentru sedan şi 16 inch pentru varianta break fac parte din kit-ul de bază al sportivei japoneze.

La interior se găsesc inserţii pe bord şi consola centrală care imită perfect fibra de carbon. Tot aici se află un sistem de navigaţie prin satelit ce poate fi activat vocal, un CD player cu şase magazii, sistem audio premium integrat şi dispozitiv Bluetooth Hands Free.

Acord Sport GT nu este o maşină exclusivă, din contră, este un vehicul sport din aşa numita categorie „budget-oriented” adică un produs dedicat celor cu bani mai puţini. Honda nu ne-a încărcat la preţ deşi lista dotărilor este înţesată cu tehnică de top. Propulsia este asigurată de noul motor Honda turbo-diesel de 2.2 litri ce dezvoltă 140 CP la 4000 rpm. Cuplul este transmis doar punţii faţă, conectată la o cutie de viteze manuală în 6 trepte cu rapoarte scurte şi precise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Honda Accord GT, sportiva săracilor.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Honda Accord GT, sportiva săracilor5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jenant... trimis de
(20 dec 2007, 18:31:45
Nu stiu de unde ati scos ineptiile astea. Ce prezentati voi e SE, adica Special Edition si e o editie aniversara ( 30 de ani de Accord) iar motoarele sunt cele obisnuite. Articolul e cel mai probabil o JALNICA traducere din presa straina.

Masina are 3 motorizari, penibilule, nu doar dieselul!
2.   Rectificare importanta trimis de
(20 dec 2007, 21:59:06
Stimate cititorule. Cu exceptia faptului ca vorbesti doar ca sa jignesti sau sa denigrezi tin sa te informez ca nimic din ceea ce se prezinta in rubrica auto nu este inventie. Orice material sau fotografie sunt publicate cu drepturi de autor.

Pe de alta parte traducerile de care vorbesti sunt din comunicatele de presa ale site-urilor media pe care fiecare constructor le-a realizat special pentru mass-media. Ca dovada te rog acceseaza site-ul http://www.hondanews.com/, (daca ai parola) daca nu te rog citeste cu atentie comunicatul de presa. Sa-mi spui si mie unde vezi trei motorizari!!!

Si inca ceva. Accord GT este intr-adevar o editie speciala , dar nu exclusiva! E

intr-adevar aniversara si dedicata pietii britanice, iar noi ne-am gandit sa o prezentam pentru ca vanzarile au fost un succes iar numarul de unitati rezervate acestei piete sunt aproape absorbite. Citeste cu atentie comunicatul de presa.

3.   Comunicatul de presa Honda trimis de
(20 dec 2007, 22:00:17
PRESS RELEASE:

WHITE HOT GT JOINS ACCORD RANGE

High spec sporty model unveiled alongside 'Price Fighter' SE

Two new versions of the Accord will be launched in September to help Honda battle for honours in the competitive D-sector saloon market.

Sales of the Accord are on the increase in 2007, with fleet sales already up by 68 per cent - and the car continues to win industry awards for its refinement, handling and practicality. But customer feedback has urged Honda to launch two new grades of the model in the UK.

"The Accord always finishes near the top of owner surveys, which shows that its drivers love the car," says Bernard Bradley, Head of Sales for Honda (UK). "But our dealers tell us new buyers - especially those from the corporate sector - want a version that combines the advanced technology offered by high-end models, with more of the sporting features from other Accords in the range."

The result i

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulouri la grătar 4 porţii - 60 minute 4 ardei graşi mari roşii 4 felii de şuncă REINERT 200g brânză mozzarella 2 ouă fierte tari 8 frunze de busuioc 80g caşcaval •± sare, piper Se coc ardeii, se presară cu sare şi se acoperă 10... Citeşte