Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2007 - Anul XII, nr. 299 (3668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mâini încătuşate

Hoţi de buzunare, prinşi în flagrant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorii furturilor de buzunare înregistrate în ultima perioadă pe raza municipiului Suceava au fost prinşi în flagrant, în cursul zilei de ieri, în timp ce încercau să facă o nouă victimă.

Având informaţii exacte despre identitatea hoţilor, judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminale i-au urmărit pe aceştia, sperând să-i prindă chiar în acţiune, pentru a le putea proba cât mai bine infracţiunile comise.

Flagrantul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, în sediul oficiului poştal din cartierul George Enescu.

Poliţiştii au înhăţat trei indivizi, chiar în momentul în care aceştia se pregăteau să facă la buzunare încă o persoană.

Dintre cei trei suspecţi, doar unul dintre ei, Florin Rusu (37 de ani), fura propriu-zis, ceilalţi doi având grijă să distragă atenţia victimei sau să se asigure că nu există nici un curios prin zonă care să dea de gol furtul.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei trei indivizi au comis în ultimele luni (octombrie-decembrie a.c.) nu mai puţin de opt astfel de furturi, valoarea prejudiciului fiind de circa 5000 de lei.

Hoţii din buzunare acţionau în zone aglomerate sau chiar în sediile unor instituţii în care sucevenii veneau să facă fel de fel de plăţi.

Florin Rusu a fost dus de poliţişti în faţa procurorilor, aceştia din urmă hotărând reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţelor de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţi de buzunare, prinşi în flagrant.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Hoţi de buzunare, prinşi în flagrant4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci în pâine 4 porţii - 80 minute400g ciuperci100g smântână1 leg. pătrunjel50ml ulei50g unt80g caşcaval2 cepe2 căpăţâni de usturoi4 chifle sau pâini rotunde mai mari1 linguriţă chimen1 linguriţă cimbru uscat1/2... Citeşte