Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2007 - Anul XII, nr. 299 (3668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Avertizare pentru firmele care modernizează DN 17

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firmele care realizează modernizarea DN 17, respectiv Mochlos şi Aktor din Grecia şi SC CF Iaşi, trebuie să marcheze corespunzător porţiunile în care se execută aceste lucrări.

Subprefectul judeţului Suceava, Alexandru Băişanu, a spus că suplimentarea marcajelor este necesară în special pe timpul iernii, astfel încât să se evite producerea unor accidente.

„Singurele probleme pe care le avem cu drumurile din judeţ sunt pe acest traseu spre Vatra Dornei, unde nu sunt finalizate lucrările de modernizare. Iar firmele care execută aceste lucrări trebuie să pună mai multe indicatoare pentru a semnala acolo unde drumul se îngustează, sau unde există diferenţe de nivel”, a declarat Băişanu.

Avertizarea făcută de subprefectul judeţului vine după ce în ultima perioadă a crescut numărul accidentelor pe DN 17, poliţiştii suceveni precizând că unul dintre motive este şi semnalizarea insuficientă a zonelor în care se realizează lucrările de modernizare.

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu a declarat că a solicitat comandamentelor de urgenţă din judeţ, precum şi poliţiei şi firmelor care asigură deszăpezirea drumurilor, să fie pregătite în situaţia în care precipitaţiile sub formă de ninsoare vor continua şi în perioada următoare.

Băişanu a precizat că până în momentul de faţă nu au fost semnalate probleme de circulaţie pe drumurile din judeţ.

„Cu toate acestea am solicitat tuturor să fie pregătiţi pentru a interveni în cazul în care drumurile vor fi blocate din cauza ninsorilor abundente”, a declarat subprefectul judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avertizare pentru firmele care modernizează DN 17.
 Vizualizări articol: 1284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Avertizare pentru firmele care modernizează DN 173.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cand se termina.. trimis de
(13 dec 2007, 21:38:02
Ce sa vorbim de zona in care se modernizeaza DN17? Uitati-va la portiunea dintre iesirea din oras si intrarea in Scheia! Aici tot grecii sunt de vina? Dar idiotii care sapa pe partea dreapta cum cobori spre Scheia, dece nu semnalizeaza ca e o ingustare de traseu pentru ca banda de coborare nu mai are dimensiunile necesare si te trezesti ca ori trebuie sa intri in gropile lor ori sa mergi pe contrasens.Si cine are responsabilitatea intretinerii acestui traseu pentru ca sub pasajul de cale ferata ar trebui sa mergi cu o amfibie sau mai bine sa zbori. Cine raspunde la aceste intrebari dle Baisanu si dle Onofrei? Ori va doare undeva de cetatenii acestui judet? Chiar sunt toti orbi, nu vad bataia de joc fata de miile de masini si pietoni care sunt nevoiti sa mearga pe acolo?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci în pâine 4 porţii - 80 minute400g ciuperci100g smântână1 leg. pătrunjel50ml ulei50g unt80g caşcaval2 cepe2 căpăţâni de usturoi4 chifle sau pâini rotunde mai mari1 linguriţă chimen1 linguriţă cimbru uscat1/2... Citeşte