Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2007 - Anul XII, nr. 298 (3667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locuinţe

Încep lucrările la blocurile ANL din zona Metro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii suceveni care s-au înscris în cursa pentru obţinerea unei locuinţe ANL, la Primăria Suceava, au primit, în prag de sărbători, o veste bună din partea municipalităţii.

Potrivit primarului Ion Lungu, licitaţia pentru stabilirea firmei care va efectua lucrările de construire a blocurilor ANL din zona Metro a fost finalizată.

Societatea câştigătoare, SC Muha Plus Com Transcom SRL Rădăuţi, poate începe încă din această lună organizarea de şantier, dacă vremea va fi favorabilă.

Este vorba despre 80 de locuinţe noi, pentru care Agenţia Naţională pentru Locuinţe a aprobat finanţarea în acest an.

Blocurile ANL vor fi ridicate pe un teren în suprafaţă totală de două hectare, deşi, iniţial, Primăria Suceava primise o repartiţie de patru hectare. Jumătate din această suprafaţă a fost cedată, în baza unei hotărâri a Consiliului Local, Staţiunii de Cercetare Suceava, care a condiţionat, la rândul său, cedarea a 12 hectare de teren la ieşirea din Suceava, spre Fălticeni, unde municipalitatea va ridica un nou stadion, şi a unei suprafeţe de 560 de metri pătraţi, necesari pentru a asigura o cale de acces spre cele 80 de locuinţe construite prin ANL, cale de acces ce acum nu există. Reprezentanţii Staţiunii de Cercetare Suceava şi-au motivat cererea pentru cele două hectare prin faptul că instituţia intenţionează să construiască o bancă de gene pe acest teren.

Tinerii care şi-au depus deja un dosar pentru a obţine o locuinţă ANL au posibilitatea ca, până la data de 31 decembrie, să-şi reactualizeze aceste dosare. În prezent, numărul solicitărilor depuse la Primăria Suceava depăşeşte cu mult valoarea de 1.000. Primele locuinţe ANL ce urmează să fie repartizate în Suceava sunt cele 68 de apartamente care vor fi date în folosinţă, în primăvara anului 2008, în ansamblul Privighetorii, din cartierul Burdujeni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încep lucrările la blocurile ANL din zona Metro.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încep lucrările la blocurile ANL din zona Metro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata cu omleta 2 porţii - 25 minute 4 ouă2 roşii2 castraveţi1 leg. ceapă verde1 salată verde mai mare2 linguri boabe de porumb fiert3 linguri ulei de măsline1 lămâie1 leg. pătrunjel verdesare, piperFaceţi 2 omlete din câte 2 ouă amestecate cu... Citeşte