Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2007 - Anul XII, nr. 298 (3667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: PSD şi-a îndeplinit 80% din obiectivele la bugetul pe 2008, ne mai întâlnim cu PNL şi UDMR

Miercuri, 12 Decembrie 2007 (19:37:22)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, miercuri, că formaţiunea sa şi-a îndeplinit 80% din obiectivele privitoare la introducerea amendamentelor sociale în proiectul de buget, urmând ca PSD să se întâlnească la începutul săptămânii viitoare cu PNL şi UDMR pe acest subiect.
  "Ne vom întâlni la începutul săptămânii viitoare cu reprezentanţii PNL şi UDMR, ca partide care susţin actualul Guvern, pentru a putea să avem o discuţie finală înainte de trecerea la dezbaterea în plenul Parlamentului a bugetului de stat", a spus Geoană.

El a negat faptul că s-ar fi întâlnit sau ar fi discutat acest subiect cu premierul Tăriceanu marţi seara.

Geoană a arătat că mai există două amendamente care nu au găsit o majoritate în Comisiile de buget-finanţe, cel privitor la creşterea salariilor profesorilor cu 20% şi cel privitor la compensarea medicamentelor pentru pensionarii cu pensii sub 400 de lei.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al departamentelor PSD, Marius Lazăr, a subliniat că nu există nicio înţelegere politică între PSD şi PNL.

Pe de altă parte, Marius Lazăr a confirmat faptul că există o serie de amendamente pentru care PSD a negociat cu Guvernul, aceste amendamente fiind deja adoptate la nivelul comisiilor.

Marius Lazăr a dat exemple de amendamete care au făcut obiectul negocierilor, acestea fiind cele referitoare la extinderea programului "Cornul şi laptele", majorarea burselor pentru elevii de liceu, creşterea alocaţiilor pentru copii, acordarea a 25% din pensie pentru soţul supravieţuitor, decontarea tichetelor CFR neutilizate, majorarea procentului pentru agricultură la 3% din PIB.

El a arătat, totodată, că PSD îşi menţine poziţia privitoare la solicitarea de creştere a salariului minim la 540 de lei, urmând ca în 2008 să ajungă la 640 de lei.

Parlamentarii din comisiile reunite de buget-finanţe au întocmit, miercuri, raport favorabil cu aproximativ 2.000 de amendamente pentru proiectul de buget de stat pe anul 2008, înregistrându-se 21 de voturi "pentru", trei abţineri şi un vot "împotrivă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: PSD şi-a îndeplinit 80% din obiectivele la bugetul pe 2008, ne mai întâlnim cu PNL şi UDMR.
 Vizualizări articol: 976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: PSD şi-a îndeplinit 80% din obiectivele la bugetul pe 2008, ne mai întâlnim cu PNL şi UDMR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata cu omleta 2 porţii - 25 minute 4 ouă2 roşii2 castraveţi1 leg. ceapă verde1 salată verde mai mare2 linguri boabe de porumb fiert3 linguri ulei de măsline1 lămâie1 leg. pătrunjel verdesare, piperFaceţi 2 omlete din câte 2 ouă amestecate cu... Citeşte