Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2007 - Anul XII, nr. 298 (3667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava, decembrie 2007

ACET îţi bagă maşina în groapă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nesimţirea nu are limite. Muncitorii care au lucrat în municipiul Suceava pentru refacerea reţelei de termoficare par să le fi dat idei şi reprezentanţilor firmelor locale. Din păcate, au fost copiate obiceiurile proaste, indolenţa şi nesimţirea.

Este şi cazul muncitorilor de la ACET, pentru care munca în dorul lelii nu mai este o necunoscută. S-a demonstrat şi ieri, când zece maşini au căzut într-o groapă săpată de reprezentanţii ACET în zona catedralei de pe Mărăşeşti.

Totul s-a petrecut în decurs de numai două ore, sub privirile mirate ale trecătorilor şi ale celorlalţi participanţi la traficul rutier.

Groapa din carosabil a apărut luni, când în zona respectivă s-a consemnat o avarie. Firesc, muncitorii de la ACET au spart asfaltul şi au remediat defecţiunile apărute. Numai că faza a doua a lucrărilor a fost făcută în cel mai pur stil românesc, mai precis în bătaie de joc. Peste groapă s-a aruncat balast, numai că acesta nu a fost tasat. Precipitaţiile căzute încă de luni seară au înmuiat pământul, iar balastul aşezat în groapă s-a dovedit o adevărată capcană pentru şoferi. Aşa se face că, odată la câteva minute, un şofer ghinionist îşi proptea roţile din faţă ale maşinii în groapă.

„Totul a început în jurul orei 11.00, când a intrat în groapă prima maşină. De atunci şi până acum (n.r. - în jurul orei 13.00) au mai fost încă vreo 9 şoferi care au intrat în aceeaşi groapă. Pe unii i-am ajutat noi să iasă, alţii au chemat ajutoare şi au fost traşi din groapă”, a declarat unul dintre muncitorii firmei Rosal, aflat în zonă pentru efectuarea unor lucrări.

În cele din urmă, muncitorii de la Rosal au instalat un semn de interzicere a circulaţiei pentru a-i feri şi pe alţi şoferi de calvarul gropii buclucaşe.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ACET îţi bagă maşina în groapă.
 Vizualizări articol: 1360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
ACET îţi bagă maşina în groapă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Munca in Romania trimis de
(12 dec 2007, 23:08:14
dom`le astia trebuiesc batuti da` rau de tot macar s`or invata si ei minte cat de cat. dar cred ca treaba ar fi recomandat sa fie inceputa de la patron in jos, pentru ca este vorba aia veche din popor care spune ca "pestele de la cap se-mpute".

nu conteaza daca ar rezolva sau nu gaurile din asfalt bataia asta dar cred ca toti astia care si-au rupt si care or sa-si rupa picioarele si masinile prin gropile capitalismului infloritor din mirifica noastra tarisoara or sa se simta... putin mai impacati cu sine.

poate sa ma acuze oricine de caracter violent dar nu stiu cine a stat sa se gandeasca la lucruri sau locuri frumoase cand avea masina asemenea celui din poza, in groapa, in buricul targului practic. eu unul stiu sigur ca m-ar lua toti dracii in asemenea situatie pentru ca poate pentru masina aia eu muncesc luni de zile ca sa platesc rate si asigurari la ea si nu-mi convine s-o rup din cauza unui nea Mitica ce a lucrat la "Combinat" si care este mult prea imbecil, dobito

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata cu omleta 2 porţii - 25 minute 4 ouă2 roşii2 castraveţi1 leg. ceapă verde1 salată verde mai mare2 linguri boabe de porumb fiert3 linguri ulei de măsline1 lămâie1 leg. pătrunjel verdesare, piperFaceţi 2 omlete din câte 2 ouă amestecate cu... Citeşte