Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2007 - Anul XII, nr. 298 (3667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anturaj periculos

Elev, bătut şi înjunghiat de un bărbat de 50 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un băiat de 14 ani, elev în clasa a VII-a la o şcoală din Fălticeni, a ajuns la spital după ce a fost victima unei agresiuni produse într-un apartament din această localitate.

Răzvan Lucan a fost bătut şi înjunghiat, dar starea sa de sănătate este bună în urma tratamentului administrat, declară medicii care-l au în grijă. Cazul se află şi în atenţia poliţiştilor.

Din primele verificări ale poliţiştilor fălticeneni, la sfârşitul săptămânii trecute, victima s-a întâlnit cu agresorul, în vârstă de 50 de ani, în apartamentul acestuia din urmă. Din câte se pare cei doi nu erau la prima întâlnire în locuinţa agresorului unde, periodic, se întâlneau fel de fel de indivizi şi se consumau băuturi alcoolice. Poliţiştii cred că cei doi s-au luat la bătaie din cauza unui conflict spontan, pe fondul consumului excesiv de alcool.

Răzvan Lucan, internat în secţia Chirurgie Infantilă

Răzvan Lucan, internat ieri în secţia Chirurgie Infantilă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, prin transfer de la Fălticeni, declară că a fost ademenit de agresor în locuinţa acestuia sub pretextul unui cadou constând într-o pereche de pantofi de sport.

Puştanul spune că a fost abordat în timp ce se afla într-un bar din localitate, iar la scurt timp după ce a ajuns la apartament a fost luat la bătaie. El susţine că la agresiune ar fi participat şi un amic de-al proprietarului.

„M-a lovit de câteva ori cu un par în cap, iar când eu eram aproape leşinat, prietenul lui mi-a înfipt un cuţit în umărul stâng. Amândoi mi-au pus apoi o bărdiţă la gât, ameninţându-mă că mă taie bucăţi şi mă bagă într-un sac. M-au pus să-mi dau geaca jos şi mi-au căutat prin buzunare, luându-mi cele două telefoane mobile pe care le aveam la mine, dar pe care fratele meu le-a luat înapoi, mai târziu”, a povestit elevul.

Potrivit medicilor, în urma agresiunii la care a fost supus, Răzvan Lucan a suferit multiple traumatisme craniene, toracice şi în zona lombară, precum şi o plagă tăiată la umărul stâng, dar evoluţia stării sale de sănătate este bună în urma tratamentului administrat. Poliţiştii spun că toată această poveste este una cât se poate de încurcată şi că şi victima are partea ei de vină. Agresorul va fi pus sub acuzare în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale ale elevului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev, bătut şi înjunghiat de un bărbat de 50 ani.
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elev, bătut şi înjunghiat de un bărbat de 50 ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jurnalista lu` peste trimis de
(12 dec 2007, 23:14:34
Mai fata draga, daca tot ai publicat numele intreg (ceea ce NU SE FACE !!!- si este a doua oara numai in numarul asta in care apare greseala asta) al victimei, de ce nu ne spui si cum il cheama pe agresor sau poate chiar pe amandoi agresorii daca se poate? Sau nu stii si asta inseamna ca nu te-ai interesat indeajuns de mult sau nu vrei si asta inseamna ca acoperi cumva chestia asta ceea ce este tot ceea ce se numeste minciuna, sau poate cineva ti-a "recomandat" sa scrii mai putine detalii de acest tip ceea ce este la fel de grav. Sau poate efectiv nu te-a interesat prea mult chestia asta si n-ai dat importanta si atunci iti recomand cu mare caldura un loc de secretara la un birou oarecare asta ca sa iti demonstrez ca sunt baiat bun si nu te trimit ca vanzatoare sau spalatoreasa.

Si, ca si ultima observatie, apropos de articol. Citez: "Pustanul spune ca a fost abordat �n timp ce se afla �ntr-un bar din localitate, iar la scurt timp dupa ce a ajuns la apartament a fost lua
2.   Mafiotilor talharilor trimis de
(15 dec 2007, 01:32:24
1 la mana copilul era pe strada ii cunostea pe inculpati si daca un ziarist vrea sa faca din gaina harmasar scrie cei vine pe limba sau in cel mai rau caz ce vrea.io unul am fost in casa respectiva si unu din inculpati a fost comndamnat de 2 ori pentru crima .deci are mangleala pentru un copil de 14 ani sa il prosteasca sa vina pana la el acasa. si domna(ul) ziarist nu mai dati numele intreg la om ca ii minor si sa nu va intlniti si prin tribunal cu el .si de ce luati declaratii numai de la politie si nu luati si de la parintii copilului........... ......voi sunteti mafia mai mica din romnia politia ....doctorii .......preotii...... ..si ziaristii ca cei mari is parlamentarii si voi nu aveti loc
3.   Ziaristi prosti trimis de
(15 dec 2007, 01:40:24
de unde stii tu ca era o persoana si nu doua ziaristule esti tu sigur ca era o pers eu stiu de doua tu stii mai bine ca mine?

futeti menta de geaba si mintiti lumea cu toate tampenile sa faceti bani de ce nu scrieti si urmariti politia primarii ce fac si scrieti ce vreti voi sunteti de geaba veniti si urmaritil pe comandantul politiei de la flt intrebatil de ce este anchetat de DNA .stiti? NU .ca lua bani si taxe de protectie de la asa zisul clan.... FANU....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata cu omleta 2 porţii - 25 minute 4 ouă2 roşii2 castraveţi1 leg. ceapă verde1 salată verde mai mare2 linguri boabe de porumb fiert3 linguri ulei de măsline1 lămâie1 leg. pătrunjel verdesare, piperFaceţi 2 omlete din câte 2 ouă amestecate cu... Citeşte