Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2007 - Anul XII, nr. 298 (3667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinii

Sandu Capră spune că PDL este „struţo-cămila” prezidenţială

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu Capră consideră că decizia de înfiinţare a noului Partid Democrat Liberal demonstrează lipsa de democraţie din PD şi PLD. Sandu Capră a arătat că este anormal faptul că decizia privind înfiinţarea PDL nu a aparţinut membrilor celor două formaţiuni politice, ci a fost luată „de un singur personaj”, respectiv preşedintele României, Traian Băsescu.

„A apărut pe scena politică românească un nou animal politic: struţo-cămila prezidenţială. Este vorba de un nou partid, PDL, înfiinţat verbal, într-o după-amiază, în câteva minute, prin telefon probabil, fără acordul membrilor. Un personaj decide şi alte două aprobă doar, restul nu contează dacă ar fi sau nu de acord sau dacă au vreun comentariu de făcut”, a declarat parlamentarul liberal.

Folosirea denumirii de PDL este un gest demagogic

Mihai Sandu Capră susţine că pe o „scenă” politică normală, înfiinţarea unui partid prin decizia unei singure persoane nu ar fi posibilă. Mai mult, el a adăugat că Traian Băsescu a decis să înfiinţeze PDL pentru a realiza o serie de schimbări printre cei care conduc în prezent PD.

„Şi cum <stolojenii> îi sunt mai fideli, mai apropiaţi, mai aprobatori în tot şi în toate, atunci cu siguranţă vor fi şi cei mai potriviţi să conducă, un nou partid, un viitor guvern şi tot ce se va mai putea conduce după alegerile din 2008”, consideră Sandu Capră.

Deputatul PNL de Suceava a subliniat că alegerea denumirii de Partid Democrat Liberal, pentru noua formaţiune politică, este o dovadă de demagogie.

„Cei care fac parte din noul partid cred că ar trebui să participe la un curs de ştiinţe politice, în urma căruia să înveţe ce înseamnă să fii democrat şi ce înseamnă liberal.  Şi poate îi ajută doamna <profesor> Udrea”, a încheiat parlamentarul PNL.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandu Capră spune că PDL este „struţo-cămila” prezidenţială.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandu Capră spune că PDL este „struţo-cămila” prezidenţială0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata cu omleta 2 porţii - 25 minute 4 ouă2 roşii2 castraveţi1 leg. ceapă verde1 salată verde mai mare2 linguri boabe de porumb fiert3 linguri ulei de măsline1 lămâie1 leg. pătrunjel verdesare, piperFaceţi 2 omlete din câte 2 ouă amestecate cu... Citeşte