Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 dec 2007 - Anul XII, nr. 298 (3667)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De dorul copilului

Fără permis şi beat, la volanul unei maşini furate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Rădăuţi este cercetat de Poliţie pentru nu mai puţin de trei infracţiuni, după ce a fost prins fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, la volanul unei maşini furate. Oamenii legii nu au reuşit să stea de vorbă cu respectivul tânăr decât după ce l-au încătuşat şi dus la sediul Poliţiei.

Toată povestea s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, atunci când un echipaj al Poliţiei Siret a observat pe una dintre străzile din oraş, un autoturism „Dacia 1300” care circula cu farurile stinse.

Poliţiştii au oprit maşina respectivă în trafic şi i-au cerut şoferului să se legitimeze. Acesta din urmă, însă, a refuzat să-şi decline identitatea şi a început să facă scandal. Pentru că nu a putut fi calmat cu vorba bună, poliţiştii au fost nevoiţi să-l imobilizeze şi să-i pună cătuşele.

Pus să sufle în alcooltest, la sediul Poliţiei, şoferul, identificat ulterior în persoana lui Ionuţ Ciobaniuc, în vârstă de 23 de ani, avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,83 la mie.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că respectivul tânăr nu avea nici măcar permis de conducere. Ba mai mult, aveau să afle oamenii legii, „Dacia” la volanul căreia a fost prins Ciobaniuc fusese furată, în aceeaşi noapte, de pe raza municipiului Rădăuţi.

Luat la întrebări, Ionuţ Ciobaniuc a mărturisit că a furat maşina pentru a ajunge la Siret, la locuinţa fostei sale soţii.

Tânărul le-a mai spus agenţilor de poliţie că vroia să-şi vadă cu disperare copilul minor, care, după divorţ, a fost dat în grija mamei.

Ciobaniuc s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar maşina furată a fost restituită proprietarului ei de drept.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără permis şi beat, la volanul unei maşini furate.
 Vizualizări articol: 904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fără permis şi beat, la volanul unei maşini furate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salata cu omleta 2 porţii - 25 minute 4 ouă2 roşii2 castraveţi1 leg. ceapă verde1 salată verde mai mare2 linguri boabe de porumb fiert3 linguri ulei de măsline1 lămâie1 leg. pătrunjel verdesare, piperFaceţi 2 omlete din câte 2 ouă amestecate cu... Citeşte