Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2007 - Anul XII, nr. 245 (3620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

PSD Suceava strânge semnături pentru un nou tomograf la Spitalul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Social democraţii suceveni îi vor înainta ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, o scrisoare deschisă, prin intermediul căreia îi vor solicita acestuia alocarea fondurilor necesare pentru achiziţionarea unui nou computer tomograf la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Anunţul a fost făcut de consilierul judeţean PSD, Daniel Drăgoi, care a precizat că scrisoarea va fi trimisă la Bucureşti până la sfârşitul acestei săptămâni, urmând ca la ea să se anexeze şi o listă cu semnăturile celor care susţin această iniţiativă.

„Vrem ca această scrisoare să fie semnată de reprezentanţii societăţii civile, de cei ai minorităţilor, ai cultelor, dar şi de toţi sucevenii care doresc ca la spital să existe un tomograf”, a declarat Daniel Drăgoi. El a adăugat că zilele acestea, voluntari ai PSD Suceava se vor ocupa de strângerea acestor semnături, astfel încât scrisoarea înaintată ministrului Sănătăţii să fie susţinută de cât mai multe persoane.

Consilierul judeţean PSD consideră că lipsa unui tomograf la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava este consecinţa managementului defectuos al actualului director al acestei unităţi, Costică Dăscăliuc.

„Din cauza acestui management, oamenii mor cu zile din cauza lipsei acestui aparat. Iar ultimul caz, al asistentei medicale care nu a putut fi salvată, este cel mai relevant exemplu”, a spus Daniel Drăgoi. Mai mult, el a subliniat faptul că o parte din vină pentru situaţia în care se află Spitalul Judeţean o au şi cei care l-au susţinut pe Costică Dăscăliuc pentru a ocupa funcţia de manager al acestei instituţii. „Poate sunt interese economice la spital, dar trebuie să facem ceva pentru binele oamenilor”, a subliniat Drăgoi. 

Lipsă de preocupare

În acelaşi timp, consilierul judeţean PSD a criticat faptul că actuala conducere a spitalului, dar şi Ministerul Sănătăţii Publice nu s-au preocupat de aprobarea organizării licitaţiei pentru desemnarea firmei care ar fi urmat să deschidă un platou de imagistică în incinta Spitalului Judeţean. Daniel Drăgoi a declarat că deliberativul judeţean sucevean a aprobat acordarea unui spaţiu în acest scop, încă din luna februarie a acestui an, însă în cele din urmă, Ministerul Sănătăţii a decis anularea licitaţiei. „Dacă au fost interese care nu s-au rezolvat aşa cum au vrut ei, s-a luat decizia de anulare a acestei licitaţii”, a încheiat consilierul social democrat.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava strânge semnături pentru un nou tomograf la Spitalul Judeţean.
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava strânge semnături pentru un nou tomograf la Spitalul Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MOARTE trimis de
(23 oct 2007, 08:41:06
E ADEVARAT CA MOR OAMENI CU ZILE DIN CAUZA LIPSEI DE APARATURA.A TREBUIT SA MOARA UN OM DIN SISTEM DAR PROBABIL E PREA PUTIN PENTRU CEI CARE TRAIESC DIN SUFERINTA OAMENILOR.NU MA REFER LA MEDICI CI LA CEI CARE CONDUNDUC FONDURILE DE SANATATE.IMI ESTE LEHAMITE SI GREATA , CUVINTELE NU-SI MAI AU ROSTUL!!!???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei