Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 oct 2007 - Anul XII, nr. 245 (3620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dejecţii şi acuze

Porceala dintre Gigi Becali şi Hagi, un nou episod

"

Dezvăluiri din viaţa intimă a lui Gheorghe Hagi, blesteme şi ironii au reprezentat câteva dintre "armele" cu care patronul Stelei Gigi Becali a contraatacat, în noaptea de marţi spre miercuri, într-o emisiune televizată, după ce fostul internaţional îl criticase cu o seară înainte.

Becali a afirmat, la emisiunea Naşul de la B1TV, că a fost deranjat cel mai tare de afirmaţia lui Hagi, cum că l-ar fi ajutat foarte mult. Finanţatorul FC Steaua consideră că fostul antrenor al echipei sale, Gheorghe Hagi, a pozat în victimă când l-a acuzat pe el şi că acesta nu are caracter. “El a pozat într-o victimă perfectă, atâta talent de victimă n-am văzut în viaţa mea. Lumea îl iubeşte necondiţionat, nu trebuie să se justifice. El a vrut astfel să mă distrugă pe mine, să distrugă imaginea mea. Cea mai mare durere a mea a fost că a spus că el a avut grijă de mine şi că eu mă folosesc de oameni. Toată viaţa lui nu va avea un prieten cum i-am fost eu. Bate câmpii! Aş fi tâmpit să cred că oamenii mă vor iubi mai mult pe mine decât pe el, dar nu poţi să-mi iei demnitatea. A vrut să mă execute, am văzut un talent de escroc internaţional, de mare parşiv, că jignesc gloriile Stelei, l-a învăţat cineva să spună asta. Hagi are caracter zero, caracter murdar. Am eu nevoie să fiu curtean la rege? Aveam nevoie să joc teatru în faţa lui?”, a spus Becali, finanţatorul numindu-l tot timpul pe fostul antrenor al Stelei “regele”. Gigi Becali a menţionat că Hagi este “un rege cu coroană de tinichea, un rege vagabond”. “Ca antrenor nu poate să fie nici măcar soldat, pentru că e sălbatic, nu se poate înţelege cu oamenii”, a spus el.

Balint, luat şi el în colimator de Becali

Becali a declarat că nu este adevărat că antrenorul Cosmin Olăroiu a fost de partea lui Hagi în conflictul cu el, aşa cum a spus. “Oli mi-a zis că dacă venea Hagi preşedinte la Steaua, el pleca, că nu poate să lucreze cu Hagi. Olăroiu i-a dat mesaj vărului meu după meciul cu CFR: Virgil, arabii nu mi-au dat banii, am bagajele făcute. L-am sunat şi i-am zis în glumă că nu am cum să-l aduc acum. Hagi vroia să mă nenorocească când strângea semnături să mă îndepărteze de la Steaua, i-am mulţumit că mi-a făcut un bine, cu ocazia aia am luat acte de la Viorel Păunescu de şase milioane pentru ce investisem la Steaua. Mai rău pe pământ nu s-a văzut, ca naşul să încerce să-l distrugă pe fin”, a spus el. Gigi Becali a vorbit şi despre declaraţiile lui Olăroiu, care lăsase să se înţeleagă că Gabi Balint ar fi homosexual: “Lumea bârfeşte, dar sută la sută nu e adevărat, că ştiu. Am vrut să-l scot pe Hagi dintr-un anturaj. Jucătorii bârfeau, bine că n-a venit şi Balint. Nu e adevărat, măi, am zis”.

Fete livrate de Becali lui Hagi

Pentru a demonstra cum l-a ajutat pe Hagi, Becali a povestit amănunte intime din tinereţea lui Hagi, “când avea 20-21 de ani”. Oficialul stelist a povestit cum, înainte de Revoluţie, a licitat pentru Hagi un Mercedes “cu 16 supape”, până la 450.000 de lei, bani pe care Hagi nu avea de unde să-i ia. Becali a spus că a împrumutat bani de la “o fată” şi cei mai mulţi bani, 300.000 de lei, de la tatăl său, care i-a adunat noaptea de la prieteni. “M-a ajutat el mai mult să zicem, mă mai foloseam de numele lui, îmi mai dădea cheile de la casă, mai mergeam cu maşina lui”, a amintit Gigi Becali. Acesta a menţionat că, deoarece Hagi nu avea mult timp liber la dispoziţie, din cauza cantonamentelor, îl ajuta să cunoască femei şi să le cucerească rapid. Patronul Stelei a oferit detalii despre persoanele respective, modul cum îl sfătuia pe Hagi şi cum se distrau împreună: “Hagi a avut cele mai frumoase femei din Bucureşti, pe care le-a cunoscut prin mine. Nu eram peşte, doar îl ajutam. Ca să vedeţi cum avea grijă de mine, vă spun că mă suna la trei noaptea să-mi spună că se certase cu Belodedici şi Balint, îl făceau pitic, îl jigneau”. Becali a afirmat că are pe conştiinţă o mărturie mincinoasă pentru Hagi la procesul de divorţ de prima soţie, căreia i-a cerut apoi iertare. Gigi Becali a mai spus că în urmă cu trei luni cineva i-a transmis că Anghel Iordănescu ar fi spus că vrea să vină la Steaua să facă treabă împreună cu Hagi: “În mintea lui, Hagi mai crede că poate lua clubul”.

Ce a spus Hagi despre Becali

Conflictul dintre antrenorul Gheorghe Hagi şi patronul Stelei, Gigi Becali, a avut, luni seară, un nou episod, după ce fostul internaţional l-a atacat dur pe finul său, la emisiunea Naşul. Hagi a declarat că el a adus glorie clubului “roş-albastru”, iar cel care duce Steaua spre rugină, prin comportamentul său, este finanţatorul Gigi Becali. Antrenorul a mai afirmat că Becali profită de istoria Stelei, dar îi jigneşte pe toţi cei care au adus glorie echipei, pe Lăcătuş, Iordănescu, Piţurcă, Balint, Tudorel Stoica şi Dumitru, precum şi pe suporteri. Gheorghe Hagi a precizat că i-a oferit lui Becali mai mult bine decât propriei familii şi a menţionat că a terminat relaţia cu finul său.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Porceala dintre Gigi Becali şi Hagi, un nou episod.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Porceala dintre Gigi Becali şi Hagi, un nou episod5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei