Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2007 - Anul XII, nr. 241 (3616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Premieră

Un profesor de religie din Suceava s-a apucat de dans

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Dublă prezenţă suceveană în noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, care va începe la PRO TV pe 19 octombrie. Mihai Botezat are 28 de ani, este profesor de religie la Centrul Şcolar din Câmpulung Moldovenesc şi dansează pentru a împlini visul elevilor săi, mulţi dintre ei copii cu dizabilităţi, de a învăţa într-o şcoală nouă, în condiţii mai bune.

Directorul Centrului Şcolar din Câmpulung Moldovenesc, Elena Zvanciuc, a declarat că „elevii învaţă acum într-o clădire pentru care plătesc chirie. Primăria ne-a dat o clădire pe care trebuie însă să o renovăm şi să o amenajăm, avem nevoie de aproape 2 milioane de euro, iar profesorul dansează pentru a împlini acest vis al nostru”.

Pentru că doreşte cu adevărat ca elevii săi să înveţe în condiţii bune, profesorul a anunţat conducerea şcolii că va participa la preselecţia pentru emisiunea „Dansez pentru tine” şi dacă va trece de ea, va lupta în cadrul emisiunii pentru a împlini visul elevilor săi.

Mihai Botezat a impresionat juriul la preselecţie şi a fost lăudat de coregraful Mihai Petre

Hotărât, Mihai Botezat a plecat vara aceasta la Oradea, a participat la preselecţie şi a fost ales, iar săptămâna viitoare, pe 19 octombrie, va intra în concurs şi va dansa alături de Ioana Ginghină. Imagini cu Mihai, realizate la preselecţia care a avut loc la Oradea, pot fi vizionate pe site-ul oficial al emisiunii, la adresa http://www.protv.ro/special_shows/dpt/caravana-dansez-pentru-tine. Mihai Botezat şi-a arătat înclinaţiile pe care le are spre dans şi a impresionat publicul prezent în sală, dar şi juriul. „Despre domnul profesor de religie, în ciuda aparenţelor, pentru că era un pic plinuţ, nu m-am gândit niciodată că o să poată să facă pe scenă mişcările pe care le-a făcut”, a declarat după preselecţie Mihai Petre, unul dintre membrii juriului „Dansez pentru tine”. Visul lui Mihai Botezat l-a impresionat pe Mihai Petre, care i-a urat profesorului ca Dumnezeu să fie cu el mai departe, în concurs.

De când a început pregătirile pentru emisiune, Mihai a slăbit 3 kilograme

Mihai este acum la Bucureşti, pregătirile pentru concursul care va debuta săptămâna viitoare sunt în toi, iar directorul şcolii, Elena Zvanciuc, a precizat că „Mihai a slăbit trei kilograme de când a început pregătirile”. Colegii săi, elevii profesorului de religie, toţi îi ţin pumnii şi îi doresc să ajungă în finală şi să câştige. Pe forumul emisiunii au fost deja trimise mesaje de încurajare pentru profesor, iar directorul Centrului Şcolar a spus că elevii aşteaptă cu nerăbdare să înceapă emisiunea. Conducerea şcolii le-a amenajat acestora locuri speciale în care au amplasat televizoare, de unde cei aproximativ 200 de elevi îl vor urmări şi-i vor ţine pumnii strânşi profesorului lor.  

Cezar Spirescu este un alt sucevean care concurează la „Dansez pentru tine”

Mihai Botezat nu este singurul concurent din Suceava care participă la noua ediţie a concursului „Dansez pentru tine”. Suceava mai este reprezentată în concurs şi de Cezar Spirescu, de 31 de ani, care dansează pentru fratele său geamăn, Romeo Spirescu. Romeo poartă de la vârsta de doi ani o orteză la piciorul stâng. Din maternitate, dintr-o eroare medicală, lui Romeo i-a fost atins mugurele de creştere de la membrul inferior stâng. Dragostea de frate l-a determinat pe Cezar să meargă la preselecţia concursului „Dansez pentru tine” şi să lupte pentru a-i oferi fratelui său o orteză performantă. Cezar Spirescu va dansa alături de Daniela Győrfi.

Este pentru prima dată când emisiunea „Dansez pentru tine” are concurenţi din judeţul Suceava

Din 19 octombrie Pro Tv dă startul noului sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”.  Alături de vedetele cooptate în show, opt concurenţi vor ca prin paşi de dans să cucerească juriul şi telespectatorii pentru a primi votul prin care visul lor va deveni realitate. Doi concurenţi suceveni au două visuri mari şi luptă pentru ca ele să devină reale. Vinerea viitoare, Mihai Botezat şi Cezar Spirescu, alături de partenerele lor, Ioana Ginghină şi Daniela Győrfi, vor dansa pentru a-şi împlini un vis. Este pentru prima dată când emisiunea „Dansez pentru tine” are concurenţi din judeţul Suceava.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un profesor de religie din Suceava s-a apucat de dans.
 Vizualizări articol: 1261 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un profesor de religie din Suceava s-a apucat de dans5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cauza nobila trimis de
(13 oct 2007, 16:13:41
Este de apreciat curajul. Cauza e nobila ce-i drept, ramane de vazut cum se va descurca. Paa una alta, succeshappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent