Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2007 - Anul XII, nr. 241 (3616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Prefectura activează comandamentul de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Avertizarea de cod galben lansată judeţului Suceava pentru acest sfârşit de săptămână, care presupune scăderea drastică a temperaturilor, vânt puternic de peste 100 de km/oră în zona de munte şi chiar lapoviţă şi ninsoare, a băgat în priză autorităţile sucevene.

Prefectura Suceava a convocat Comandamentul judeţean pentru situaţii de urgenţă, unde s-au stabilit o serie de măsuri, astfel încât drumarii, cei de la Poliţie, de la Autoritatea de Sănătatea Publică, Pompieri, Jandarmi, de la Inspectoratul Şcolar să fie pregătiţi „şi să nu fie o surpriză pentru ei că iarna a venit după toamnă”, aşa cum a declarat prefectul Orest Onofrei (foto).

Prefectul a spus că celor de la Drumuri Naţionale şi Drumuri Judeţene li s-a cerut să inventarieze mijloacele de  intervenţie pe care le au la dispoziţie şi să aibă grijă ca acestea să fie funcţionale. De asemenea, s-a solicitat Inspectoratului Şcolar Judeţean să trimită circulare către toate unităţile de învăţământ din judeţ prin care să le ceară să verifice sistemele de alimentare cu energie termică şi să le pună în funcţiune în cazul apariţiei îngheţului.

„Am dat un avertisment separat pentru cei care lucrează la DN 17. Ei au termen până în noiembrie, când trebuie să întrerupă lucrările, dar ei trebuie să fie pregătiţi acum, pentru că cel puţin în zona de munte, dacă vine zăpadă peste lucrările în execuţie, s-ar putea să creeze probleme foarte complicate de trafic, pentru că semnalizările sunt cum sunt, zăpada acoperă zonele decopertate, şi atunci riscul de producere de accidente este foarte mare. Ei trebuie să termine lucrările, însă acolo unde nu se poate, lucrarea trebuie să fie foarte bine semnalizată, iar traficul deviat corespunzător, ca să nu avem surprize că intră o maşină într-o zonă cu zăpadă şi nu poate să o scoată nimeni”, a spus prefectul.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectura activează comandamentul de iarnă.
 Vizualizări articol: 919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectura activează comandamentul de iarnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează