Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2007 - Anul XII, nr. 241 (3616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Sute de maşini, scoase la vânzare în parcarea Selgros

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Primul târg auto organizat în parcarea unui magazin din municipiul Suceava şi-a deschis ieri porţile la Selgros, care intenţionează să facă din asta o tradiţie. Târgul auto va fi deschis timp de trei zile, în perioada 12 – 14 octombrie, intrarea fiind liberă.

Dealerii auto care au răspuns invitaţiei de a-şi expune autoturismele şi maşinile de teren în parcarea Selgros, pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, au venit cu cele mai noi modele ale unor mărci de renume. De la ultimele modele de maşini ieşite de pe poarta uzinelor Dacia, până la atrăgătoarele modele de la Toyota, Nissan, Renault, Opel, Citroen, Fiat, Skoda, Hyundai şi Mitshubishi, vizitatorii au avut de unde să aleagă, ţinând cont atât de preţuri, cât şi de dotări.

Spre dezamăgirea multor vizitatori, care se aşteptau ca pe lângă maşini să găsească acolo şi numeroase fete frumoase, precum la târgurile auto SIAB, prezenţa acestora a fost de-a dreptul sporadică, ici-colo fiind prezentă câte o reprezentantă a sexului frumos, care nu ştia cum să se îmbrace mai gros, ca să reziste frigului de afară.

În prima zi, cel mai mare succes la vizitatori l-au avut ATV-urile şi alte maşini utilitare, precum cele de deszăpezire, pentru care au existat numeroase solicitări de test-drive.

Conform directorului Selgros Suceava, Rudolf Schmidt, târgul auto a fost organizat acolo doar pentru a oferi mai multe oportunităţi clienţilor magazinului, care se pot destinde şi informa despre ultimele noutăţi din domeniul auto, direct de la cei care sunt autorizaţi să le dea informaţii în această privinţă.

“Vrem ca târgul auto să fie o oportunitate de divertisment nu doar pentru adulţi, ci şi pentru copii, motiv pentru care elevii a patru clase din municipiul Suceava vor fi invitaţi sâmbătă să se joace aici şi să râdă alături de clovnul chemat de noi, să participe la diverse concursuri cu premii şi să primească mici şi sucuri”, a declarat directorul Selgros.

În plus, acestora li se vor da indicaţii şi sfaturi referitoare la circulaţia rutieră, de către reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de maşini, scoase la vânzare în parcarea Selgros.
 Vizualizări articol: 1186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sute de maşini, scoase la vânzare în parcarea Selgros5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent