Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2007 - Anul XII, nr. 241 (3616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

FOTBAL CLUB CETATEA

Sucevenii au procentaj maxim la jumătatea turului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"Deşi au anunţat că vor să răzbune eliminarea din Cupa României, fotbaliştii suceveni au părut mai relaxaţi ca niciodată în partida cu Poli II Iaşi. După ce Apetri şi Homneac s-au complicat de câteva ori inutil în faţa porţii adverse, Cetatea a deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Homneac, care a marcat cu un şut pe jos de la marginea careului de 16 metri. Oaspeţii au replicat rapid şi în minutul 32 Zănceanu a reluat cu capul în plasă o centrare venită de pe partea dreaptă de la Ştiubei. A fost primul gol încasat de Andrei Roheţki în această ediţie de campionat, suceveanul păstrând ferecată poarta Cetăţii timp de 752 de minute. Acest gol s-a dovedit a nu fi un simplu foc de paie, pentru că peste doar câteva zeci de secunde, acelaşi Zănceanu a zguduit transversala cu un trasor de la 25 de metri. Surprinşi de replica curajoasă a ieşenilor, fotbaliştii pregătiţi de Marian Pană nu s-au regăsit minute bune şi a fost nevoie de henţul copilăresc comis de Plugaru în propria suprafaţă de pedeapsă pentru ca Celpan să aducă din nou Cetatea în avantaj, după o oră de joc. Acest gol a avut darul să-i tempereze pe jucătorii oaspeţi, astfel că sucevenii au reuşit să mai să înscrie o dată până la final prin acelaşi Celpan şi tot din lovitură de pedeapsă. Cetatea a evoluat în formula Roheţki – Leuciuc, Ungureanu, Nicolau, Halip – Cojenel, Onciu, Celpan, Apetri (62 Dicher) – Homneac (80 Mitruc), Colban (46 Tomaz)."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au procentaj maxim la jumătatea turului.
 Vizualizări articol: 986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii au procentaj maxim la jumătatea turului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează