Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 oct 2007 - Anul XII, nr. 241 (3616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Flutur, dispus să-l consilieze pe noul ministru al agriculturii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Fostul ministrul al Agriculturii, Gheorghe Flutur (foto), a anunţat că este dispus să-l consilieze pe Daniel Cioloş, cel care a fost desemnat, în cursul zilei de ieri, să ocupe această funcţie, în urma demisiei lui Decebal Traian Remeş.

Senatorul de Suceava Gheorghe Flutur a declarat că Cioloş este unul dintre consilierii săi, în perioada în care s-a aflat la conducerea Ministerului Agriculturii. „Dacă va avea nevoie, îi voi oferi tot sprijinul, pentru problemele ce ţin de agricultură. O astfel de colaborare nu a fost posibilă cu Decebal Traian Remeş, pentru că dumnealui a fost pus la conducerea acestui minister pentru a da în mine, şi pentru a călca în picioare realizările pe care le-am avut în timpul mandatului meu”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a apreciat că în momentul de faţă premierul Călin Popescu Tăriceanu a rămas în „pană” de specialişti, membri ai PNL, motiv pentru care a recurs la selectarea unor miniştri din rândul celor care activează deja în ministere.

„Călin Popescu Tăriceanu a apelat la specialişti creaţi şi formaţi de mine. Noul ministru era unul dintre consilierii mei personali în timpul mandatului pe care l-am avut. Prin gestul făcut, premierul Tăriceanu recunoaşte, fără să vrea, că echipa mea a fost una foarte bună. Iar acum, constrâns de împrejurări, a acceptat să desemneze în această funcţie un tehnocrat”, a declarat fostul ministru al Agriculturii.

Gheorghe Flutur a mai spus că noul ministru Daniel Cioloş este un specialist în politica agricolă comună, având în acelaşi timp şi relaţii strânse în acest domeniu cu reprezentanţii Comisiei Europene.

„Este un bun specialist, dar va avea nevoie de sprijin politic pentru a recupera restanţele din acest an, atât din partea premierului, cât şi din partea celor care sprijină acum Guvernul”, a mai afirmat Flutur.

Pe de altă parte, el a precizat că zilele viitoare va lua legătura cu miniştrii agriculturii din Germania şi Austria, „pe care îi cunosc foarte bine”, şi le va solicita sprijin, astfel încât România să nu piardă o parte din fondurile pe care Uniunea Europeană urmează să le acorde pentru agricultură.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, dispus să-l consilieze pe noul ministru al agriculturii.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur, dispus să-l consilieze pe noul ministru al agriculturii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează