Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lenjerie inspirată din serialul „Totul despre sex”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fanele serialului „Totul despre sex” vor fi entuziasmate de ideea pe care au avut-o reprezentanţii firmei de lenjerie Cosabella, aceea de a lansa o colecţie inspirată de personalităţile celor patru personaje principale.

Designerii Cosabella au realizat o colecţie ce cuprinde patru linii de lenjerie, fiecare dintre ele corespunzând stilului unuia dintre personaje. Patru femei, patru stiluri diferite. „Fanele sunt cele care urmează să aleagă stilul care consideră că li se potriveşte cel mai bine. Conceptul poate fi rezumat prin: „Ce fel de femeie eşti””, a declarat purtătorul de cuvânt al mărcii.

Ideea de a realiza o colecţie de lenjerie inspirată din „Totul despre sex” a luat naştere ca urmare a lungii colaborări dintre cele patru protagoniste ale cunoscutului serial cu firma Cosabella. Colecţia cuprinde patru linii de lenjerie, fiecare inspirată de câte unul dintre cele patru personaje principale ale serialului american: Carrie, Samantha, Charlotte şi Miranda. Colecţia se va numi „SATC” şi va lua naştere ca urmare al contractului semnat de Cosabella cu HBO, casa producătoare a serialului.

Prima parte a colecţiei va fi lansată în luna mai, cu ocazia primei proiecţii în sălile de cinematografe din America a filmului realizat după celebrul serial, urmând ca partea a doua să fie lansată în momentul în care va fi pus în vânzare DVD-ul cu mult aşteptatul film.

 

Ce fel de femeie eşti?

Serialul de televiziune care s-a bucurat de mare succes la nivel mondial a adus în prim-plan imaginea unor femei moderne, emancipate, atente la propriul look şi care în nici un caz nu ar fi dispuse să dezamăgească în momentul în care trebuie să renunţe la haine şi să rămână doar în lenjerie.

Colecţia va fi lansată sub motoul „Ce fel de femeie eşti?” şi va oferi posibilitatea doamnelor să aleagă piese din categoria de lenjerie care consideră că le reprezintă. Pentru cele care se regăsesc în personajul Carrie Bradshaw, designerii firmei de lenjerie extrem de apreciată de multe dintre vedetele de la Hollywood au realizat piese din materiale înflorate, care amintesc de stilul extravagant al personajului interpretat de Sarah Jessica Parker. Lenjeria dedicată doamnelor care se identifică însă cu imaginea Samanthei Jones nu putea fi altfel decât senzuală, provocatoare şi realizată în culori aprinse: roşu, roz sau orange. Silueta delicată şi temperamentul timid al personajului Charlotte York au dat naştere unei linii de lenjerie clasică, delicată şi şic, predominant albă, în timp ce pentru piesele de lenjerie incluse în linia dedicată Mirandei Hobbs au fost folosite combinaţii bicolore simple şi nepretenţioase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lenjerie inspirată din serialul „Totul despre sex”.
 Vizualizări articol: 967 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lenjerie inspirată din serialul „Totul despre sex”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sex trimis de
(14 mar 2008, 10:04:31
buna mai esti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte