Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modă

Ultima paradă Valentino va fi prezentată la Paris

Designerul italian Valentino, care a lucrat în Franţa şi Italia pe parcursul celor 45 de ani de carieră, a ales oraşul Paris pentru a-şi prezenta, pe 23 ianuarie, ultima sa colecţie haute couture, un mod de a spune adio industriei în care s-a impus prin eleganţa rafinată, informează AFP.

Parada de modă va fi organizată la Musée Rodin şi va cuprinde creaţii în tonuri de alb, care amintesc de începuturile carierei lui Valentino, dar şi de roşu, o culoare pentru care are o adevărată pasiune.

Valentino, în vârstă de 75 de ani, a confirmat, în septembrie, retragerea sa din lumea modei după ce, timp de 45 de ani, a întruchipat eleganţa rafinată şi a cucerit femeile din lumea întreagă cu "colecţiile sale albe" şi o nuanţă de roşu care îi poartă numele, un roşu unic, un ton profund, sangvin şi pasional.

"Am avut şansa să pot transforma pasiunea mea de adolescent într-o meserie, care mi-a oferit multe bucurii şi recunoaştere, şi de a reuşi să-mi menţin stilul, în ciuda schimbărilor pe care le-a cunoscut lumea", a spus Valentino, pe numele său real Valentino Clemente Ludovico Garavani.

Creatorul de modă a spus că nu va renunţa definitiv la haine, pentru că se va ocupa de costume pentru spectacole de operă şi balet.

Valentino s-a făcut remarcat de la prima sa colecţie, prezentată la Florenţa în 1962, şi a devenit celebru în 1968 cu "Colecţia albă", compusă în întregime din haine imaculate, pe care a reinterpretat-o în 2007.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ultima paradă Valentino va fi prezentată la Paris.
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ultima paradă Valentino va fi prezentată la Paris0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte