Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 203 (8120)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Prostia nu e ghinion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trebuie să vă depăn întreaga poveste, cu toate amănuntele. Începând de joia trecută şi până duminică am fost plecat la Câmpina, oraşul meu natal şi locul unde am jucat 11 ani fotbal la Poiana Câmpina (echipădispărută acum, dar care în anii '60 şi '70 se bătea mereu la promovare în Divizia A, nereuşind-o însă niciodată). Stadionul fiind lângă gară, până în oraş şoferul mi-a depănat evenimentele la zi, asta însemnând că Poiana a dispărut şi ca nume, acum jucând la nivel de judeţ două echipe, una privată şi una susţinută de Consiliul Local (parcă am mai văzut d-astea!), cu obiectivul de... a nu se desfiinţa! Căde promovat în Liga a III-a, nici gând! M-am cazat la Hotelul Muntenia, din vremea lui Ceauşescu, rămas aproape neschimbat (adică nici măcar așternuturile!, fiindcă pe unul din paturi am găsit un cearceaf care cred că de pe atunci era în duşmănie cu maşina de spălat), cumpărat în anii de după Revoluţie de domnii Ştefan Chitu (fostul multiplu campion naţional de motocros) şi... Mircea Sandu, adică "Naşu'". În asemenea condiţii, m-aş fi aşteptat ca în camere să fie plin de programe de sport la televizor. Când colo, nici urmă de Digi, nici Prima ori Look, ci doar Eurosport, că doar se ştie că românul e topit după ciclism, golf şi sărituri de la trambulină! Aşa că joi seară am ales soluţia extremă: terasa cu un televizor cu Digi, la care se aflau deja 3 tineri, pe la 22-25 de ani, culmea!, fani ai Craiovei, aşa că vă e clar că opţiunea a fost meciul ăla nenorocit, singurul cu echipăromâneascăeliminată. Am suferit alături de băieţii ăia, la urmă am mai băut o bere şi ne-am despărţit prieteni, mai ales că eu încercam să-i consolez, spunându-le că evorba de ghinion (deşi credeam cu totul altceva), la care cel mai patetic fan dintre ei mi-a spus că e doar prostie. Şi că prostia nu e ghinion. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prostia nu e ghinion.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Prostia nu e ghinion5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei