Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 sep 2017 - Anul XXII, nr. 205 (6621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


De n-ar fi Horică în sat...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

... nici noi n-am avea câştigător de Grand Slam! Nu e pentru cine ne tot pregătim, dar bine când se nimereşte să fie cineva de-al nostru. N-o fi la dublu ca la simplu, vorba CTP-ului, dar Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer merită felicitaţi din toată inima pentru succesul lor, dar şi pentru ceea ce au făcut pentru a ajunge la succes. Au jucat finala US Open cu cuplul spaniol Lopez în faţa unor tribune depopulate, poate şi pentru că era miezul zilei într-o vineri. Victoria a fost clară, fără a însemna că a fost şi facilă. Am văzut cu toţii (aud că meciul a fost televizat şi de Antena 1, cine o fi comentat?!) că românul şi olandezul au binemeritat victoria în primul rând pentru că au întreprins acţiuni pentru a o obţine, nu au aşteptat greşeala adversarilor jucând la siguranţă. Au fost răsplătiţi şi ei, am fost răsplătiţi şi noi, în sensul că n-am avut decât emoţii fireşti, nu ne-a crescut prea tare ritmul cardiac. 6-4, 6-3 a fost scorul finalei care le-a adus lui Horea şi JJ al doilea titlu de Grand Slam, după Wimbledon 2015, care rămâne trofeul-regină, atât prin prisma tradiţiei, cât şi pentru că se joacă în sistemul 3 din 5.

Nici finala de simplu feminin n-a produs emoţii pentru spectatori, Sloane Stephens a învins-o cu 6-3, 6-0 pe Madison Keys, deci încă un set la zero într-o finală feminină, după cel administrat de Muguruza lui Venus la Wimbledon. Aici, mult mai interesant a fost discursul învingătoarei, unul inspiraţional. Sloane a povestit cum un antrenor i-a pronosticat o carieră mediocră la 11 ani, dar mama sa i-a permis să-şi urmeze visul. Concluzia a fost că adesea rolul părinţilor este subestimat în devenirea copiilor, iar părinţii trebuie mereu să-şi încurajeze copiii, oricât ar părea de utopic ţelul propus.

În semifinala masculină de gală, un set i-a luat lui Nadal să se prindă că Delpo rezistă pe rever mai bine decât se estima, de parcă nu văzuse asta din meciul anterior cu Federer! I-a aplicat apoi o tactică de alternanţă, dacă argentinianul nu plesnea din prima decisiv cu dreapta, imediat trebuia să lovească reverul din alergare, ceea ce era deja diferit, plus că s-a golit rapid de energie după traseul solicitant de până aici. Despre finala masculină, care a avut loc azi-noapte, cu proxima ocazie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De n-ar fi Horică în sat....
 Vizualizări articol: 1243 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
De n-ar fi Horică în sat...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei