Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 aug 2017 - Anul XXII, nr. 195 (6611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Suntem alături de Simona Halep

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

... la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Așa sună reclama unui cunoscut brand de apă minerală de la noi, într-un clip promovat în pauzele de publicitate ale US Open. Din păcate, dacă nu au și o variantă de rezervă, difuzarea lui va transmite un mesaj inutil, în urma înfrângerii cu Maria Șarapova. Rusoaica, în rochia ei “glamour”, mai nimerită pentru o nuntă, a fost nemiloasă, ca un Dolph Lundgren în luptă cu Rocky a noastră, care ar fi trebuit să se trezească din pumni, conform celebrului scenariu, și să câștige. Viața a bătut filmul, iar incredibila revenire nu a fost dusă până la capăt. La set și 1-4, cu minge de break pentru 1-5, deja mă gândeam la ce va scrie Geambașu pe gsp.ro (abia ce l-a comparat pe Daum cu un șef de lagăr de la Dachau!). Oricum, efortul Simonei rămâne remarcabil, a fost un meci care nu o dată m-a făcut să sar în picioare. Câteva schimburi, fără îndoială, vor concura pentru punctul turneului. N-a lipsit nici acel enervant ghinion al Simonei, din categoria ”toate mi se întâmplă numai mie”, care face ca mingile adversarei să ciupească tușa, iar ale ei să iasă sau să nu treacă pentru câțiva milimetri. Dar poate acest ghinion e atras de lipsa încrederii. Desigur, călcâiul lui Ahile a fost din nou serviciul. Și va mai fi. De reproșat mai ales celor care au avut-o în grijă la trecerea de la juniorat la seniorat, când înălțimea se stabilizează, iar mișcarea la serviciu poate fi implementată. Se mai rafinează de-a lungul carierei, dar baza atunci se pune. Iar încrederea este factorul care contrabalansează, numai că ea este volatilă, nu există un buton magic. Păcat, pentru că alte jucătoare de înălțimi apropiate au deprins serviciul și, chiar dacă nu l-au transformat în armă, cel puțin nu este o vulnerabilitate.  De exemplu, Monica Niculescu nici n-ar fi existat în tenisul profesionist cu un serviciu ca al Simonei. Totuși, vă propun să privim și din altă perspectivă: în ciuda serviciului, în ciuda înălțimii, avem o fată care, de câțiva ani, vorba cântecului, ”este de top, se bate pe primul loc”. Nu-i puțin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suntem alături de Simona Halep.
 Vizualizări articol: 1515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Suntem alături de Simona Halep5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei