Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 aug 2017 - Anul XXII, nr. 195 (6611)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sport

Secţia de tenis de câmp a Clubului „Nada Florilor” are cea mai puternică echipă din Moldova în turneele Tenis 10

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După o scurtă pauză competiţională, practicanţii tenisului de câmp din municipiul Fălticeni cu vârsta mai mică de 12 ani care se pregătesc la secţia de tenis de câmp a Clubului „Nada Florilor” sub îndrumarea instructorul Marcel Dascălu au intrat „în focul” competiţiilor în aer liber din sezonul de toamnă 2017. Sâmbătă, 26 august, la Iaşi şi Bacău, fălticenenii au urcat pe podium la două turnee naţionale de tenis de câmp organizate în sistemul Tenis10 FRT.

În turneul de la Bacău, reprezentantul ACS „Nada Florilor” David Arcip a ocupat primul loc al podiumului la Nivelul Roşu (copii de 8 ani), obţinând numai victorii în meciurile de calificare din grupă, impunându-se lejer în sferturi şi semifinale şi reuşind un joc foarte frumos, aplaudat de spectatori în finală.

În Turneul de la Iaşi, la Nivelul Roşu, Locul 1 i-a revenit lui Iustin Andrei, iar Locul 3 lui David Dumitru. La Nivelul Portocaliu (copii de 9 ani), podiumul a fost ocupat în totalitate de micii tenismeni fălticeneni. Maria Costea a câştigat medalia de aur, Elena Tofan a primit medalia de argint, iar Ana Maria Dumitru a câştigat finala mică, fiind recompensată cu medalie de bronz. Şi la categoria verde primul loc i-a revenit unui fălticenean, Matei Moşneguţu, o tânără speranţă a tenisului de câmp din urbea de pe Şomuz care are rezultate tot mai bune în competiţiile naţionale. Şi turneul dedicat începătorilor a fost dominat de copiii din Fălticeni, Matei Ursache ocupând Locu I, Răzvan Grigore – Locul II şi Ioana Lazer - Locul III.

„Au fost două turnee grele, importante, care s-au jucat în oraşe diferite, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. A fost greu de ales cu câţi sportivi mergem la fiecare turneu, o problemă fiind transportul. Sportivii noştri au fost foarte bine pregătiţi, în vacanţă s-a muncit foarte mult, antrenamentele având loc zilnic, au respectat tot ceea ce au învăţat la antrenamente şi la turneele anterioare şi totul a ieşit aşa cum ne-am dorit. După cum au precizat şi antrenorii echipelor participante la cele două turnee, la Nivelul Roşu avem cea mai puternică echipă din Moldova. Îmi doresc să demonstrez, în perioada următoare, că suntem şi printre cei mai buni din ţară”, ne-a declarat  instructorul Marcel Dascălu.

Sâmbătă, 2 septembrie, David Arcip va participa, la Braşov, la un nou turneu Tenis 10 FRT, alţi copii urmând să participe la turneele organizate de Federaţia Română de Tenis la Mamaia şi la Bistriţa-Năsăud. Pe 9 septembrie va fi organizat, tot sub egida FRT, un nou turneu din circuitul Tenis10 la Fălticeni, iar pe 16 septembrie, 25 de copii vor participa, la Suceava, la Cupa Monitorul.         

„Le mulţumesc sponsorilor noştri, Romfour Tur din Fălticeni, Raitar din Sasca Nouă şi Primăriei municipiului Fălticeni fără de care nu am putea face deplasările la aceste turnee”, a precizat instructorul Marcel Dascălu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secţia de tenis de câmp a Clubului „Nada Florilor” are cea mai puternică echipă din Moldova în turneele Tenis 10.
 Vizualizări articol: 1550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Secţia de tenis de câmp a Clubului „Nada Florilor” are cea mai puternică echipă din Moldova în turneele Tenis 105.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei