Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 114 (5321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Site care difuza ilegal programe ale reţelei Sky, cu server inclusiv în România, depistat în Italia

 

Garda Financiară italiană a depistat o platformă online - cu servere localizate în România, Ucraina, Rusia şi Germania - care transmitea prin 16 site-uri, în ţări europene, programele plătite ale reţelei de televiziune Sky, escrocii încasând ilegal taxe pe decodoare şi abonamente.

Potrivit site-ului ziarului IlSole24Ore, portalul online internaţional care funcţiona ilegal a fost depistat în oraşul Agropoli (regiunea Campania, sud). Ancheta a început de la un denunţ al reţelei tv Sky Italia împotriva platformei online Futurbox, administrată de o organizaţie ucraineană.

Anchetatorii au stabilit că platforma online Futurbox transmitea ilegal, prin 16 site-uri, programe plătite ale reţelei de televiziune Sky, în principal cele ale filialelor din Italia, Germania şi Marea Britanie. Serverele site-urilor sunt localizate în Ucraina, România, Germania şi Rusia.

Reţeaua vindea decodoare de 135 de euro, fabricate de un institut IT din Ucraina, şi carduri cu preţul de 8 euro pe lună pentru vizionarea programelor posturilor reţelei de televiziune Sky.

Două persoane suspectate de implicare în acest caz au fost arestate în Italia, iar ancheta continuă în alte şase state europene. Autorităţile încearcă să depisteze clienţii care au achiziţionat pachete de tip "pay tv" de la platforma online care funcţiona ilegal.

Platforma Futurbox transmitea programele multora dintre posturile de divertisment, informaţii şi sport, inclusiv cele în format HD, ale reţelelor tv Sky Italia, Sky Germany şi Sky UK.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Site care difuza ilegal programe ale reţelei Sky, cu server inclusiv în România, depistat în Italia.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Site care difuza ilegal programe ale reţelei Sky, cu server inclusiv în România, depistat în Italia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei