Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 feb 2011 - Anul XVI, nr. 37 (4635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marion Cotillard va juca în următorul film din franciza "Batman"

Actriţa franceză Marion Cotillard va juca în următorul film din seria "Batman", intitulat "The Dark Knight Rises", în care îi va avea colegi de distribuţie pe Anne Hathaway şi Christian Bale, informează people.com.

Nu se ştie deocamdată dacă Marion Cotillard, în vârstă de 35 de ani, va interpreta rolul unei iubite a lui Batman (interpretat de Christian Bale) sau al unei rivale a personajului Selina Kyle, alias Catwoman, interpretat de Anne Hathaway, informează ediţia de luni a cotidianului Le Parisien.

Câteva surse au declarat pentru revista People că actriţa franceză, al cărei copil cu actorul şi regizorul Guillaume Canet se va naşte în luna aprilie, a semnat contractul pentru acest rol, sâmbătă, la Paris.

Următorul film din seria "Batman" reprezintă o bună ocazie pentru Marion Cotillard să lucreze din nou cu regizorul filmului "Începutul/ Inception", Christopher Nolan, şi cu colegii ei din distribuţia acelui film, Joseph Gordon-Levit şi Tom Hardy. Din distribuţia proiectului "Batman" mai fac parte Michael Caine, Morgan Freeman şi Gary Oldman.

Actriţa franceză va începe filmările în studiourile Elstree Studios din Londra la mijlocul lunii iunie, iar apoi va filma în Pittsburgh şi Los Angeles, pe parcursul verii. Filmările se vor încheia la New York în luna noiembrie, iar filmul va fi lansat pe marile ecrane în iulie 2012.

Christopher Nolan, realizatorul celebrelor filme "Începutul/ Inception" şi "Cavalerul negru/ The Dark Knight", a vizitat, la sfârşitul lui decembrie 2010, Salina Turda, unde ar putea să filmeze o serie de cadre pentru următorul său film din seria "Batman".

Potrivit unor surse de la Hollywood, pentru noul film din seria "Batman", regizorul Christopher Nolan doreşte să le ofere personajelor sale mai multă profunzime şi o tentă întunecată cu accente de thriller psihologic.

Următorul lungmetraj în care va putea fi văzută Marion Cotillard este lungmetrajul "Midnight in Paris", de Woody Allen, care va deschide, pe 11 mai, ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes.

Marion Cotillard, în vârstă de 35 de ani, a fost recompensată cu premiul Oscar în 2008, pentru rolul din "La Vie en Rose", în care a interpretat-o admirabil pe celebra cântăreaţă Edith Piaf.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marion Cotillard va juca în următorul film din franciza "Batman".
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marion Cotillard va juca în următorul film din franciza "Batman"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei