Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 nov 2010 - Anul XV, nr. 266 (4557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Metallica va lansa un nou album de studio, în 2011

Trupa americană Metallica va intra în curând din nou în studiouri pentru a înregistra un nou album, care va fi lansat pe piaţă în anul 2011, informează contactmusic.com.

Precedentul album de studio al trupei americane a fost "Death Magnetic" şi a fost lansat în 2008.

În prezent, rockerii americani susţin ultimele concerte din turneul mondial de promovare a acestui album - al nouălea din cariera trupei -, iar toboşarul Lars Ulrich a declarat că abia aşteaptă să intre din nou în studiouri alături de colegii săi pentru a înregistra un nou material discografic.

Lars Ulrich a declarat pentru The Pulse of Radio: "Avem multe proiecte pentru 2011, dar cred că cel mai important este acela că vom începe să compunem din nou. Nu am mai compus piese noi din 2006 sau 2007 şi ne dorim să devenim din nou creativi. Acum vom lua o mică pauză şi vom începe să înregistrăm în martie sau aprilie 2011".

Membrii trupei Metallica intenţionează, totodată, să participe în viitor la mai multe show-uri "Big Four" - proiectul muzical care a reunit la începutul acestui an cele patru mari trupe de heavy-metal Metallica, Slayer, Anthray şi Megadeth, pe aceeaşi scenă, în cadrul unor concerte europene - şi doresc să ducă acest concept muzical pentru prima oară şi în SUA, în 2011.

Metallica doreşte să lanseze un "proiect teatral" spectaculos, live, despre care managerul Peter Mensch consideră că are toate şansele să rivalizeze cu "The Wall" al trupei Pink Floyd.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat nouă albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu şapte premii Grammy. Metallica poate fi considerată cu uşurinţă una dintre cele mai bune şi mai influente trupe heavy metal ale anilor '80. În loc să se alinieze trendului stabilit de restul formaţiilor de gen, trupa a ales să fie mai accesibilă, în acelaşi timp extinzând graniţele genului thrash, folosind viteza şi volumul nu doar din principiu, ci chiar pentru a sublinia structurile complicate ale compoziţiilor. Trupa a susţinut trei concerte în România, cel mai recent în vară, în cadrul Festivalului Sonisphere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Metallica va lansa un nou album de studio, în 2011.
 Vizualizări articol: 387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metallica va lansa un nou album de studio, în 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei