Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mai 2010 - Anul XV, nr. 122 (4413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fostul solist al trupei Simply Red a devenit solistul super-grupului The Faces

Mick Hucknall, fostul solist al trupei Simply Red, a fost confirmat drept noul solist al super-grupului The Faces, înlocuindu-l pe Rod Stewart, informează contactmusic.com.

Ronnie Wood, Kenney Jones şi Ian McLagan s-au reunit cu Rod Stewart pentru o serie de repetiţii, la sfârşitul anului 2008, intenţionând să susţină împreună un turneu mondial în 2009, însă, din cauza programului diferit, Rod Stewart a fost nevoit să se retragă din acest proiect.

Speculaţiile referitoare la înlocuirea lui Rod Stewart cu Mick Hucknall au apărut după ce acesta s-a alăturat super-grupului The Faces în calitate de invitat special, cu ocazia unui concert susţinut la Royal Albert Hall din Londra în octombrie 2009.

Ronnie Wood a confirmat informaţia potrivit căreia Mick Hucknall va fi noul solist al grupului The Faces, declarând că vocea acestuia sună precum cea a lui Rod Stewart atunci când acesta se afla la apogeul carierei sale, la sfârşitul anilor '70.

The Faces va susţine un concert în luna august la Vintage At Goodwood Festival din West Sussex, iar membrii trupei intenţionează să pornească într-un turneu mondial la începutul anului viitor.

Simply Red este una dintre cele mai apreciate trupe din Marea Britanie. Apariţia ei se datorează celebrului solist Mick Hucknall, alias "Red Mick". Simply Red are în palmares 15 discuri şi peste 40 de single-uri care au fost bine poziţionate în topuri din Europa, SUA sau Canada. La sfârşitul anului 2008, liderul trupei, Mick Hucknall, a anunţat că membrii formaţiei au proiecte solo şi după 25 de ani de carieră vor să meargă pe propriul drum.

Trupa The Faces a fost înfiinţată în 1969, a lansat patru albume de studio şi a concertat cu regularitate până în toamna anului 1975, când Rod Stewart şi-a început cariera solo, iar Ronnie Wood s-a alăturat trupei The Rolling Stones.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul solist al trupei Simply Red a devenit solistul super-grupului The Faces.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fostul solist al trupei Simply Red a devenit solistul super-grupului The Faces0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei