Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 mai 2010 - Anul XV, nr. 122 (4413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elsa Pataky, o actriţă spaniolă de origine română, va juca în următorul film al lui Woody Allen

Actriţa spaniolă Elsa Pataky, a cărei mamă este pe jumătate româncă, a primit un mic rol în următorul proiect cinematografic al regizorului american Woody Allen, intitulat "Midnight in Paris", care va fi filmat în această vară, informează blogs.elpais.com.

Elsa Pataky va juca în comedia romantică "Midnight in Paris" alături de fostul ei iubit, Adrien Brody, dar şi alături de o serie de nume importante precum Rachel McAdams, Kathy Bates, Michael Sheen, Owen Wilson, Marion Cotillard şi prima doamnă a Franţei, Carla Bruni.

Elsa Pataky a fost prezentă recent la Festivalul de Film de la Cannes unde a fost proiectat cel mai recent film în care a jucat, intitulat "Hollywood Didi", regizat de Bigas Luna. Actriţa spaniolă de origine română a fost o apariţie foarte elegantă pe Croazetă şi a fost remarcată de Woody Allen, prezent şi el la Cannes pentru a-şi prezenta filmul "You Will Meet a Tall Dark Stranger", care i-a oferit un rol în următorul său proiect cinematografic.

"Midnight in Paris" este o comedie romantică ce prezintă povestea unei familii care călătoreşte în capitala Franţei în interes de afaceri şi pe cea a unui cuplu de tineri recent logodiţi, a cărui viaţă va fi transformată de această călătorie.

Elsa Pataky este o promiţătoare actriţă spaniolă, născută la Madrid. Tatăl ei este spaniol, iar mama ei este de origine româno-maghiară.

Woody Allen, născut la New York, este unul dintre cei mai importanţi regizori de film, scenarişti şi actori americani. Allen scrie scenariile, regizează şi joacă în majoritatea filmelor sale. Sursele sale de inspiraţie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiască, cinematografia europeană şi oraşul New York, unde s-a născut şi a locuit din totdeauna.

De la "Take the Money and Run", în 1969, Allen a realizat, în medie, un film pe an. Printre acestea s-au numărat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" şi "Zelig", dar şi producţii mai puţin pretenţioase precum "Vicky Cristina Barcelona".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elsa Pataky, o actriţă spaniolă de origine română, va juca în următorul film al lui Woody Allen.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elsa Pataky, o actriţă spaniolă de origine română, va juca în următorul film al lui Woody Allen0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei