Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2010 - Anul XV, nr. 33 (4324)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marion Cotillard, Kate Winslet, Jude Law şi Matt Damon, într-un thriller de Steven Soderbergh

Actriţele Marion Cotillard şi Kate Winslet vor juca în "Contagion", un nou thriller de acţiune al regizorului Steven Soderbergh, în care îi vor avea ca parteneri pe marele ecran pe Matt Damon şi Jude Law, informează variety.com.
Potrivit revistei Variety, Steven Soderbergh intenţionează să înceapă filmările la acest proiect către sfârşitul acestui an.
Filmul "Contagion", realizat pe baza unui scenariu scris de Scott Z. Burns, prezintă numeroase situaţii-limită provocate de o maladie mortală care ameninţă omenirea, iar acţiunea lui urmăreşte mai multe planuri care se întrepătrund.
În prezent, Soderbergh filmează "Knockout", cu Antonio Banderas, Michael Fassbender, Ewan McGregor şi campioana de arte marţiale Gina Carano.
Steven Soderbergh este un producător, scenarist şi regizor de film american, câştigător al premiului Oscar pentru regia filmului "Trafic" (2000), categorie la care a fost nominalizat de alte două ori, pentru "Sex, minciuni şi casete video" (1990) şi "Erin Brockovich" (2001). Soderbergh este, de asemenea, regizorul filmelor din seria "Ocean's" şi al peliculei "Che".
Actriţa franceză Marion Cotillard, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "La Vie En Rose", în 2008, a apărut, în vara lui 2009 pe afişul filmului "Inamicii Publici/ Public Enemies", în regia lui Michael Mann. Ea mai este prezentă pe marile ecrane şi în musicalul "Nine", regizat de Rob Marshall şi lansat la sfârşitul lui 2009.
Kate Winslet este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" sau muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut". În 2009, ea a câştigat două Globuri de Aur, precum şi premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.
Matt Damon a câştigat premiul Oscar, în 1997, împreună cu actorul şi bunul său prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting". Ulterior, seria "Ocean's" şi "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood şi, totodată, numeroase colaborări cu regizori şi actori de succes. Astfel a jucat, printre altele, în "Cârtiţa", regizat de Martin Scorsese, "Agenţia secretă", de Robert de Niro, şi "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare pe afişul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, şi în drama "Invictus", regizată de Clint Eastwood.
Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain". Actorul britanic este prezent pe afişul filmului "Sherlock Holmes", în regia lui Guy Ritchie, în care joacă rolul asistentului celebrului detectiv, Dr. Watson.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marion Cotillard, Kate Winslet, Jude Law şi Matt Damon, într-un thriller de Steven Soderbergh.
 Vizualizări articol: 330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marion Cotillard, Kate Winslet, Jude Law şi Matt Damon, într-un thriller de Steven Soderbergh0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei