Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2009 - Anul XIV, nr. 242 (4228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O păpuşă care o reprezintă pe Michelle Obama, lansată în SUA

O păpuşă înaltă de 15 centimetri care o reprezintă pe Michelle Obama, cu braţe frumos conturate şi cu haine foarte şic, va fi lansată de un producător de jucării din Statele Unite, care speră ca aceasta să depăşească vânzările înregistrate de păpuşa care îl reprezintă pe Barack Obama.
Potrivit Daily Mail, specialiştii se aşteaptă ca păpuşa Michelle Obama să înregistreze vânzări ridicate în perioada Crăciunului şi să le depăşească pe cele realizate de păpuşa care îl reprezintă pe soţul ei, Barack Obama.
Păpuşa Michelle Obama este oferită în trei modele diferite de rochii, fiecare fiind croite pentru a-i lăsa libere braţele primei doamne a Statelor Unite. Prima este o reproducere a celebrei rochii purpurii purtate de aceasta la Convenţia Partidului Democrat, în ziua în care soţul ei a fost nominalizat la preşedinţia SUA.
A doua rochie, în nuanţe de roşu şi negru, este o replică a celei purtate de Michelle Obama în noaptea alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, iar cea de-a treia are imprimeuri florale albe şi negre, fiind identică cu cea pe care a purtat-o în timpul emisiunii de televiziune "The View".
Jason Feinberg, de la Jailbreak Toys, compania care va lansa păpuşa, în luna noiembrie, se aşteaptă ca jucăria să fie foarte populară în rândul fetiţelor americane. El a adăugat: "Dacă există o persoană în America care a sedus imaginaţia publicului chiar mai mult decât Barack Obama, atunci acea persoană este soţia lui, Michelle".
Oficialii de la Casa Albă au refuzat să comenteze informaţiile despre această păpuşă. Ea va fi comercializată la preţul de 12,99 dolari.
Feinberg a explicat faptul că segmentul ţintă pe care noua păpuşă îl vizează nu este alcătuit exclusiv din copii, ci şi din adulţi care au ca pasiune colecţionarea păpuşilor.
Ideea lansării unei replici a lui Michelle Obama i-a venit lui Feinberg în urmă cu şase luni, după ce a remarcat imensa popularitate de care se bucură aceasta.
Păpuşile care îl reprezintă pe Barack Obama s-au vândut în circa 200.000 de exemplare în 2008.
La începutul anului, Casa Albă şi-a manifestat obiecţiile faţă de lansarea pe piaţă a unor păpuşi care le reprezintă pe cele două fiice ale cuplului prezidenţial, Sasha şi Malia.
Creatorii de jucării din Statele Unite au lansat două păpuşi - Marvellous Malia şi Sweet Sasha - la puţin timp după inaugurarea lui Obama, în luna ianuarie.
Însă Casa Albă a condamnat această iniţiativă, declarând: "Considerăm că este nepotrivit să te foloseşti de imaginea unor persoane private tinere în scopuri comerciale".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O păpuşă care o reprezintă pe Michelle Obama, lansată în SUA.
 Vizualizări articol: 400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O păpuşă care o reprezintă pe Michelle Obama, lansată în SUA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei